reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@marta64 ale super,a ktory masz tydzien[emoji4]?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No własnie zdecydowanie za wczesnie bo dopiero 10t3d, ale zazwyczaj czuję to w tym jednym tym samym miejscu i jak brzuch ścisnę np. jakiś skłon czy noga podkulona, albo wczoraj wieczorem jak leżałam na boku z jedną nogą zgięto i próbowałam usnąć to mnie tam smyrało

marta mamy termin na ten sam dzień i też tak schizuję z ruchami ;) ale myślę że to niemożliwe choć właśnie czuję mega nisko, zwłaszcza wieczorami, ale to raczej flaki które nie zdążyły jeszcze uciec do góry ;) Gin mówił że mogę czuć szybciej zwłaszcza w miejscu po dwóch cc, ale teraz to jeszcze zdecydowanie za wcześnie, 3,5cm bobas nie ma takiej krzepy by kopnąć w mięsień macicy by czuć ;)
U mnie we wtorek było już 4 cm :D a tak poważnie mój gin mi tłumaczył kiedyś że każda kobieta jest innaczej wrażliwa w tamtych miejscach więc dlatego różne kobiety w różnych momentach zaczynaja czuc ruchy. Wiem że za wcześnie, myślę że najwcześniej dopiero po prenatalnych, ale zawsze jak tak sobie człowiek wmawia że może coś czuje to jednak spokojniejszy jest ;)

Kurde dziewczyny nie wiem co myśleć, czasem mam wrażenie że czuję mojego bejbika. To tak bardzo bardzo bardzo nisko bardziej po lewej stronie niż po środku. Jelit tam na pewno nie mam. Tak teraz w sumie nie wiem co o tym myśleć W poprzedniej ciąży czułam dzidzie w 14 tygodniu, lekarz mówił że możliwe i okazało się że dzidzia jest tam gdzie czułam ruchy. Teraz nie wiem czy już tak bardzo chcę czuć czy już coś powoli zaczynam ;) To takie miźnięcia
TO moja 1 ciąża i czasami mam wrażenie ze jak trzymam rękę na brzuchu to czuje maleństwo a przynajmniej tak mi się wydaje. tylko musze mieć rękę na brzuchu bo inaczej nic nie czuje. sama nie wiem czy to możliwe ☺

TO moja 1 ciąża i czasami mam wrażenie ze jak trzymam rękę na brzuchu to czuje maleństwo a przynajmniej tak mi się wydaje. tylko musze mieć rękę na brzuchu bo inaczej nic nie czuje. sama nie wiem czy to możliwe ☺
W pierwszej ciąży takie "mocne" kopniaki poczułam w 16 tygodniu, pamietam do dziś był 6 grudnia i leciała w radiu piosenka All I want for christmas i spiewałam sobie i córci chyba teżsię spodobało bo zaczęła kopać (chyba że chciała żebym przestała śpiewać :D), potem doszłam do wniosku że musiałam czuć wcześniej już tylko myślałam że jelita. Z drugą już w 14 tygodniu rozróżniałam, ale nie pamietam czy czulam pod ręką. Chyba tak. Ty już w sumie zaczęłaś 15 więc myślę że to będzie to ;)

Trzymam kciuki za wizyty ☺ czekamy na info ☺

@AnnieQ. wszystkiego najlepszego dla córci z okazji jej święta ☺

Podobno weekend ma być chłodny ale zobaczymy jak będzie. dziewczyny czy Was też tak wieje ??

Dziękujemy :)
U nas nie wieje, ale jest taka przygnębiająca szarówa, zupełnie jak nie latem :( szkoda że lato na północy PL juz od dawna nie wyglada jak prawdziwe lato.

reklama
@marta64 ja marze zeby poczuc smyranie [emoji7]ja mam dzis 10t1d moze za niedlugo i mnie dzidzi zasmyra[emoji4]juz nie moge sie doczekac [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry