reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Dziewczyny a ja dokładnie 4lata temu rodziłam, o tej porze :) o 9:30 przyszła nna świat moja obecnie czterolatka. I cholera, za 6,5miesiaca będę rodzić znowu. Takie mnie dzisiaj nachodzą myśli - jak to będzie???
no jak to jak?? szczęśliwa gromadka :)) ja mam siostrę 4 lata młodszą, fajna różnica wieku :)

Martus o tak moja córcia jest bardzo grzeczna, mam
nadzieje ze drugie wda sie w siostrę ;)

Chcemy z mężem synka i najprawdopodobniej to będzie synek, tak ocenił lekarz na prenatalnych, ale jeszcze nie ze stuprocentowa pewnością ;)

Parolka gratuluje wizyty, śliczne zdjęcie ;)

Monia, Martus, Kasiapfin udanych wizyt !

Dreamscometrue o tym samym pomyslałam jutro juz lipiec ! Zleci do stycznia mowie Wam :D ani sie obejrzymy i będziemy tulić nasze bobasy ;)

Annie wszystkiego najlepszego dla córci !! [emoji8]

Jutro idziemy na wesele, mam nadzieje ze będzie chłodno bo innacZej padnę na tym weselu pod stołem i to nie jak inni od wódki [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Chcemy z mężem synka i najprawdopodobniej to będzie synek, tak ocenił lekarz na prenatalnych, ale jeszcze nie ze stuprocentowa pewnością ;)

Dreamscometrue o tym samym pomyslałam jutro juz lipiec ! Zleci do stycznia mowie Wam :D ani sie obejrzymy i będziemy tulić nasze bobasy ;)

Jutro idziemy na wesele, mam nadzieje ze będzie chłodno bo innacZej padnę na tym weselu pod stołem i to nie jak inni od wódki [emoji23]

raczej będzie zimno :) mam nadzieję, że zleci, a z drugiej strony skończy się błogi czas lenistwa :D przynajmniej w moim przypadku nowy etap w życiu

Dziękuję :) Dzisiaj odprowadziąłm ja do przedszkola obładowana jak wielbład - mała chciała zabrać balony, a do tego soczki i batoniki dla dzieci.
Też mamy jutro wesele! Ale u nas jest ochłodzenie, jutro ma być koło 18stopni i deszcz :( szkoda bo wesele nad samym morzem, mozna by się na plażę pzrejsc na chwilę a tu lipa.

Witam i życzę udanych wizyt!
Ja wczoraj na wieczór mega źle się czułam, zażartowałam do m, że ciąża to taki super stan, ledwo zwlekając się z łóżka bo tak mnie mdliło.

reklama
Kurde dziewczyny nie wiem co myśleć, czasem mam wrażenie że czuję mojego bejbika. To tak bardzo bardzo bardzo nisko bardziej po lewej stronie niż po środku. Jelit tam na pewno nie mam. Tak teraz w sumie nie wiem co o tym myśleć W poprzedniej ciąży czułam dzidzie w 14 tygodniu, lekarz mówił że możliwe i okazało się że dzidzia jest tam gdzie czułam ruchy. Teraz nie wiem czy już tak bardzo chcę czuć czy już coś powoli zaczynam ;) To takie miźnięcia

Do góry