reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Czy jest sens sie przywiązywać do płci gdy lekarz okresli w 12t1d? Co myslicie?

Ja dla chlopca Bruno bym chciala,a moj M Antka.... dla dziewczynki za to mam za duzo wybranych :-)

reklama
Co do laktator powiem jak wyglądało to u nas: laktatora nie kupowałam przed porodem, ale w szpitalu wyslalam męża do sklepu po laktator bi chciałam pobudzić laktację. miałam elektryczny był super ;)

Kejka wygon te czarne myśli !! Wszystko będzie dobrze, musi byc !!!

Ja byłam nacięta, ale tylko
Dlatego ze młoda wychodziła z rączka przy buzi i musieli zeby ja ratować...

Aqatam gratuluje wizyty :*

Kawkę pije jedna rano z mleczkiem i czasem jak bardzo mi śpiąco to druga wypijam ale to żadko ;)

Cześć Marta ;) pocieszę Cie u nas 15 miesięcy różnicy, tylko ze my tak zaplanowaliśmy ;)

Kess czym sie zajmujesz ??

Funia witaj ;)

Wiola witaj ;)

Xssenia gratuluje wizyty ;)

Ja Biore wit mama DHa

Weroni mi w pierwszej ciazy powiedział lekarz w 12+4 dni i do końca tak zostało ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Co do laktator powiem jak wyglądało to u nas: laktatora nie kupowałam przed porodem, ale w szpitalu wyslalam męża do sklepu po laktator bi chciałam pobudzić laktację. miałam elektryczny był super ;)

Kejka wygon te czarne myśli !! Wszystko będzie dobrze, musi byc !!!

Ja byłam nacięta, ale tylko
Dlatego ze młoda wychodziła z rączka przy buzi i musieli zeby ja ratować...

Aqatam gratuluje wizyty :*

Kawkę pije jedna rano z mleczkiem i czasem jak bardzo mi śpiąco to druga wypijam ale to żadko ;)

Cześć Marta ;) pocieszę Cie u nas 15 miesięcy różnicy, tylko ze my tak zaplanowaliśmy ;)

Kess czym sie zajmujesz ??

Funia witaj ;)

Wiola witaj ;)

Xssenia gratuluje wizyty ;)

Ja Biore wit mama DHa

Weroni mi w pierwszej ciazy powiedział lekarz w 12+4 dni i do końca tak zostało ;)

Pracuje w salonie sukien ślubnych ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co do badań to szukajcie tańszych lab. Ja musiałam powtórzyć badania crp tylko w innym lab.odkrylam ALAb laboratoria. Bardzo tanie badania, w porównaniu do tych co wcześniej robiłam. Az byłam w szoku ze badanie jest tańsze 2 razy :0 a te badania na początku ciąży są dość drogie...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny za mile przywitanie[emoji4]

Ja biore prenatl uno bo tam jest kwas foliowy w formie metylowanej a ja mitacje mthfr i zwyklego nie przyswajam.

Zapachy mega mnie odrzucaja,nawet ulubione perfumy[emoji4]

U nas na pewno bedzie Asia lub Adaś[emoji5]

Co do badań to szukajcie tańszych lab. Ja musiałam powtórzyć badania crp tylko w innym lab.odkrylam ALAb laboratoria. Bardzo tanie badania, w porównaniu do tych co wcześniej robiłam. Az byłam w szoku ze badanie jest tańsze 2 razy :0 a te badania na początku ciąży są dość drogie...

Dokładnie, też robię w alab. Za caly zestaw badań typu hiv, hcv i co tam wszystko trzeba zapłaciłam 150zł

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Alab tani? U mnie w klinice mają oddzial takze często tam robię badania ale nie zauważyłam różnicy w cenie np miedzy diagnostyką a nimi. Jeszcze chyba najtaniej jest w szpitalnych labo, ale nie wszystkie badania robią. Ja w szpitalu za beta hcg 19zl placilam a w alab i diagnostyce 36zl

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

Do góry