reklama
malinka1000
Fanka BB :)
witam nowe mamusie!
Dziewczyny z anemia i mięśniakami wyczytałam na necie ze sok z buraków pomaga, przed chwila wycisnęłam sobie z wyciskarki sok z buraków i żeby zabic zapach ziemi wycisnłam jabłuszka- da się pic, pije mimo mdłości. nie wiem czy pomoze ale warto jeśli sa szanse.
Mam pytanko jakie witaminy bierzecie ja dziś kuplam femibion natal 2 plus . Lykacie codziennie dwie tabletki z wit d3 i ta różową. % lat temu kupowałam i w 1 było wszystko. Jeju jestem nie na czasie. Do tej pory gin kazała mi brac tylko kwas foliowy ale od soboty 2 trymestr ( wreszcie) wiec musze się wzbogacić w witaminy.
Dziewczyny z anemia i mięśniakami wyczytałam na necie ze sok z buraków pomaga, przed chwila wycisnęłam sobie z wyciskarki sok z buraków i żeby zabic zapach ziemi wycisnłam jabłuszka- da się pic, pije mimo mdłości. nie wiem czy pomoze ale warto jeśli sa szanse.
Mam pytanko jakie witaminy bierzecie ja dziś kuplam femibion natal 2 plus . Lykacie codziennie dwie tabletki z wit d3 i ta różową. % lat temu kupowałam i w 1 było wszystko. Jeju jestem nie na czasie. Do tej pory gin kazała mi brac tylko kwas foliowy ale od soboty 2 trymestr ( wreszcie) wiec musze się wzbogacić w witaminy.
Ja od lat [emoji23]Kurcze dziewczyny wy juz takie pewniaki z imionami macie? Ja dalej bije sie z myslami
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]
malinka1000
co do porodów to miałam 2 cc, pierwsza nie planowana-rodziłam 9 godz w bolach, położna krzyczała ze jestem histeyczka, a tu niestety łożysko mi się odklejało, w ostatniej chwili zrobili mi cc, uspili cała i Bogu dziękować wszystko ok. Tylko potem przyszła do mnie młoda pediatra i mowi to Cud ze pani nic nie jest i Dziecko zdrowe!!! Szok ! moja Counia urodziła się w zamartwicy 7 pkt , po 1 sekundach przestała oddychać. Bog czuwał i mimo to była i jest zdrowa- nawet najlepsza z matmy w całej szkole ze swojego rocznika!!! ( pochwalę się). Druga miałam do wyboru ale po traumie przy pierwszym zdecydowałam się na cc, teraz tez tak będzie.
malinka1000
ten sok z buraków pije i pije ale to dla Dzidzi!
malinka1000
a moja STARSZA za plecami i podczytuje- o to Mały Szpieg ale kochany
Współczuję takich przeżyć...co do porodów to miałam 2 cc, pierwsza nie planowana-rodziłam 9 godz w bolach, położna krzyczała ze jestem histeyczka, a tu niestety łożysko mi się odklejało, w ostatniej chwili zrobili mi cc, uspili cała i Bogu dziękować wszystko ok. Tylko potem przyszła do mnie młoda pediatra i mowi to Cud ze pani nic nie jest i Dziecko zdrowe!!! Szok ! moja Counia urodziła się w zamartwicy 7 pkt , po 1 sekundach przestała oddychać. Bog czuwał i mimo to była i jest zdrowa- nawet najlepsza z matmy w całej szkole ze swojego rocznika!!! ( pochwalę się). Druga miałam do wyboru ale po traumie przy pierwszym zdecydowałam się na cc, teraz tez tak będzie.
Dziewczyny wczoraj dostalam tyle komplementów jak to ładnie wygladam a dzisiaj jak za kare pierwszy raz w ciąży tak mi brode wysypalo czyms twardym bolacym pod skora. I nawet nie ma czym za bardzo tego leczyć dalam najpierw maseczke z loreal a teraz zwykla maść cynkowa żeby to suszyć bo mam na receptę masci ale tego w ciąży używać nie można...dramat
kass.es
Witam wszystkie nowe stycznioweczki
Co do imion - dziewczynki nie mamy pewnej choć ja bym chciała Kornelkę, natomiast co do chłopca od zawsze marzyłam o Mikołaju i na szczęście mojemu mężowi też sie bardzo podobno to imię Choć ostatnio Bruno spedza mi sen z powiek [emoji16]
Właśnie sobie kichnęłam i zgięłam się od razu w pol... taki bol jakby mi rozerwało podbrzusze... ciągnie do teraz ale nie tak mocno, ale uczucie rozrywania się wnętrzności
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co do imion - dziewczynki nie mamy pewnej choć ja bym chciała Kornelkę, natomiast co do chłopca od zawsze marzyłam o Mikołaju i na szczęście mojemu mężowi też sie bardzo podobno to imię Choć ostatnio Bruno spedza mi sen z powiek [emoji16]
Właśnie sobie kichnęłam i zgięłam się od razu w pol... taki bol jakby mi rozerwało podbrzusze... ciągnie do teraz ale nie tak mocno, ale uczucie rozrywania się wnętrzności
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
malinka1000
dzisiaj po raz pierwszy w sklepie młoda dziewczyna chciała mne przepuscic w kolejce- chyba już widać sporo brzusek. Inne panie w moim wieku bądź starsze tak na nia popatrzyły i na nie ze hohoho@