reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@kruszyna@ @marta64 @aqatam czekamy na SUPER wieści z wizyt z załącznikiem (czyt. fotki usg) [emoji16] @szarotka27 wiem, że od nas odpoczywasz, ale brakuje nam Ciebie! Liczę na to, że się odezwiesz po wizycie i trzymamy kciuki za wizytę i dobre wyniki pappy [emoji6]

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

reklama
Witam porannie , jade zaraz di pracy ale już czuc wiekszy luz bo wakacje sie zaczely.
Super ze powstala grupa zamknieta do zdjec będzie niekoniecznie chce sie pokqzywqc osobim postronnym a na pewni mamy wielu cichych czytaczy.
Lisianna ja przed ciaza pepsi pilam baaardzo rzadko ale kiedy odkrylam ze mi teraz pomaga to do pracy noszę.
Milego dnia!

Witam porannie , jade zaraz di pracy ale już czuc wiekszy luz bo wakacje sie zaczely.
Super ze powstala grupa zamknieta do zdjec będzie niekoniecznie chce sie pokqzywqc osobim postronnym a na pewni mamy wielu cichych czytaczy.
Lisianna ja przed ciaza pepsi pilam baaardzo rzadko ale kiedy odkrylam ze mi teraz pomaga to do pracy noszę.
Milego dnia!
Dostalam info, ze do końca dnia będzie zablokowana[emoji6] potem foty dzieci możemy wrzucać, ja jestem przeciwna publicznemu pokazywaniu zdjęć dzieci w Internecie

p19u3e3kypv8wdqj.png

@kruszyna@ @marta64 @aqatam czekamy na SUPER wieści z wizyt z załącznikiem (czyt. fotki usg) [emoji16] @szarotka27 wiem, że od nas odpoczywasz, ale brakuje nam Ciebie! Liczę na to, że się odezwiesz po wizycie i trzymamy kciuki za wizytę i dobre wyniki pappy [emoji6]

p19u3e3kypv8wdqj.png
Ja to stres od rana, obudziłam się już zestresowana :D a wizyta dopiero o 17:50 jeśli jakiś opóźnień nie będzie

Ja to stres od rana, obudziłam się już zestresowana :D a wizyta dopiero o 17:50 jeśli jakiś opóźnień nie będzie
Ja mam wizytę jutro a już dzisiaj stres obudził mnie o 4 rano także wiem co czujesz
Dostalam info, ze do końca dnia będzie zablokowana[emoji6] potem foty dzieci możemy wrzucać, ja jestem przeciwna publicznemu pokazywaniu zdjęć dzieci w Internecie

p19u3e3kypv8wdqj.png

p19u3e3kypv8wdqj.png

Śniło mi się dziś tak: koniec ciąży mam jechać na porodówkę, ale brzuch bardzo mały mam, maleńka dzidzia (dziewczynka) i położona w poprzek, tak że miałam taki brzuch "poziomy", ale cieszyłam się że tak ułożona bo mi zrobią cesarkę :D Tylko niestety coś mi tłumaczyli że taka mała dzidzia że ją przekręcą w brzuchu i mam rodzić normalnie a nie wymyślać...

Jak ja zadroszczę dziewczynom, które są juz między 12 a 14tyg. i zdążyły chociaż orientacyjnie poznac płeć! U mnie to juz niecałe 3tygodnie niby, ale mam wrażenie że to cała wieczność!!!! ;)

Wszystkim wizytującym dziś powodzenia i czekamy na zdjęcia Bobasków :)
Moja cera, włosy bez zmian, zawsze miałam jakieś tam pojedyncze problemu skórne, ale na lato się ich pozbywałam i tak jest teraz. Waga u mnie dalej bez zmian, wczoraj brzuch wywaliło tak, że musiałam w majtkach po domu chodzić, wszystkie spodenki mnie uwierały [emoji38] Dziś rano wrócił do normalności ale zjadłam jajecznice i już czuje, że sie wzdyma. Kiedy mniej wiecej pojawi się taki brzuszek, który rano bedzie taki sam jak wieczorem? Jak to było u Was? :)
A teraz zbieram sie na 11 do pracy, jakoś do 18 wytrzymam choć pogoda dziś wymarzona na leżakowanie. Woda w basenie się napełnia, wczoraj kupiłam sobie materac w kształcie loda rożka i tak zamierzam spędzić wakacje [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry