reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
U nas dziś zimno, 17 stopni i od wczoraj płaszcz znowu w użyciu.
Poza tym kompletnie się nie wyspałam, ale i tak nagle nie mam mdłości i czuję się ok. Oczywiście zaczynam się martwić, że to dlatego, że coś jest nie tak...
Czemu ta ciąża nie może być prostsza i mniej stresująca. [emoji26]

Kass u mnie ciagle jest tak ze rano mniejszy a wievzorem wiekszy :-)
Dreamscometrue ja tez jutro mam wizyte.
Wiem wiem [emoji16]

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Cześć :)

Powodzenia na wizytach :)
Moja jutro, ale się stresuję . Stres mnie męczy, bo jutro to niby wizyta ale głównie chodzi o Nifty, i bardzo bym chciała by dr choć na chwilkę podejrzał malucha no i nie wiem czy będzie chciał, bo planową wizytę mam 7 lipca, wtedy też ma być już wynik Nifty, i może niechcieć bo powie że za często usg będzie a ja potrzebuję tego podglądu ;) A od jutra siądzie mi stres na głowę na maksa,oczekując na wynik.

Mój brzuch, z rana jest w miarę, choć już widać ( zależy też od ubrania) ale wieczorem jest całkiem całkiem widoczny :)

Co do nudności, mnie też wciąż męczą, są dni super fajne, które psują się zwykle wieczorem pięknym haftem.

Przewidywanie płci, ja w to nie wierzę ;) Dwie ciąże, zupełnie różne i niepodobne do siebie (no dobra pomijając tycie) a płeć dzieci ta sama. Teraz jest też, jeszcze inaczej więc nie przewiduję nic.Co prawda w tamtych ciążach od samego początku czułam że to chłopaki, a teraz nic. Żadnego przeczucia.
Jutro masz to Nifty? To zmieniłam w kalendarzu bo mialam Cię z Nifty na 30go

p19u3e3kypv8wdqj.png

Cześć :)

Powodzenia na wizytach :)
Moja jutro, ale się stresuję . Stres mnie męczy, bo jutro to niby wizyta ale głównie chodzi o Nifty, i bardzo bym chciała by dr choć na chwilkę podejrzał malucha no i nie wiem czy będzie chciał, bo planową wizytę mam 7 lipca, wtedy też ma być już wynik Nifty, i może niechcieć bo powie że za często usg będzie a ja potrzebuję tego podglądu ;) A od jutra siądzie mi stres na głowę na maksa,oczekując na wynik.

Mój brzuch, z rana jest w miarę, choć już widać ( zależy też od ubrania) ale wieczorem jest całkiem całkiem widoczny :)

Co do nudności, mnie też wciąż męczą, są dni super fajne, które psują się zwykle wieczorem pięknym haftem.

Przewidywanie płci, ja w to nie wierzę ;) Dwie ciąże, zupełnie różne i niepodobne do siebie (no dobra pomijając tycie) a płeć dzieci ta sama. Teraz jest też, jeszcze inaczej więc nie przewiduję nic.Co prawda w tamtych ciążach od samego początku czułam że to chłopaki, a teraz nic. Żadnego przeczucia.

Ja też nie wierze w żadne przewidywania, zabobony. Prędzej intuicja może mi coś podpowiedzieć i poki co zwracam się do dzidzi w rodzaju męskim, od samego początku. :) Może przez to, że podświadomie mysle o chłopaku a druga sprawa, w mojej rodzinie ostatnia dziewczynka urodziła się 25 lat temu, a w rodzinie Mateusza 19 lat temu, z czego chłopaków w mojej rodzinie jest 8, w wieku 8msc - 14 lat [emoji23] Dziewczynka byłaby zaskoczeniem [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nie wierze w żadne przewidywania, zabobony. Prędzej intuicja może mi coś podpowiedzieć i poki co zwracam się do dzidzi w rodzaju męskim, od samego początku. :) Może przez to, że podświadomie mysle o chłopaku a druga sprawa, w mojej rodzinie ostatnia dziewczynka urodziła się 25 lat temu, a w rodzinie Mateusza 19 lat temu, z czego chłopaków w mojej rodzinie jest 8, w wieku 8msc - 14 lat [emoji23] Dziewczynka byłaby zaskoczeniem [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo niezle [emoji23] to zazdro bo ja marzę o chłopcu [emoji106]

p19u3e3kypv8wdqj.png

Ja mam 2 dziewczyny, moj brat 2 corki, mojego meza brat 3 corki..... chlopak by sie przydal. Zobaczymy!

Ta ciaza jest zupelnie inna niz z moimi dziewczynkami... ale i ja jestem starsza, pewnie tez dlatego.

Też nie wierze w objawy na płeć. Pierwszego mam synka , teraz czuje sie zupełnie inaczej wiec zobaczymy co bedzie.
Mooms dlaczego robisz ten test? Mialas robione zwykle prenatalne plus pappa?

reklama
Ja przeczuwam chłopaka i generalnie u nas w rodzinie zawsze rodziło sie więcej chłopców. Mówię już córci, ze będzie miała braciszka Sebastianka ;) a oana mnie pyta, a czemu nie siostrzyczkę Kornelkę? no i jak tu małej wytłumaczyć, ze kompletnie nie mam na to wpływu?

Do góry