reklama
Kejka
Fanka BB :)
U nas dziś zimno, 17 stopni i od wczoraj płaszcz znowu w użyciu.
Poza tym kompletnie się nie wyspałam, ale i tak nagle nie mam mdłości i czuję się ok. Oczywiście zaczynam się martwić, że to dlatego, że coś jest nie tak...
Czemu ta ciąża nie może być prostsza i mniej stresująca. [emoji26]
Poza tym kompletnie się nie wyspałam, ale i tak nagle nie mam mdłości i czuję się ok. Oczywiście zaczynam się martwić, że to dlatego, że coś jest nie tak...
Czemu ta ciąża nie może być prostsza i mniej stresująca. [emoji26]
Wiem wiem [emoji16]Kass u mnie ciagle jest tak ze rano mniejszy a wievzorem wiekszy :-)
Dreamscometrue ja tez jutro mam wizyte.
Jutro masz to Nifty? To zmieniłam w kalendarzu bo mialam Cię z Nifty na 30goCześć
Powodzenia na wizytach
Moja jutro, ale się stresuję . Stres mnie męczy, bo jutro to niby wizyta ale głównie chodzi o Nifty, i bardzo bym chciała by dr choć na chwilkę podejrzał malucha no i nie wiem czy będzie chciał, bo planową wizytę mam 7 lipca, wtedy też ma być już wynik Nifty, i może niechcieć bo powie że za często usg będzie a ja potrzebuję tego podglądu A od jutra siądzie mi stres na głowę na maksa,oczekując na wynik.
Mój brzuch, z rana jest w miarę, choć już widać ( zależy też od ubrania) ale wieczorem jest całkiem całkiem widoczny
Co do nudności, mnie też wciąż męczą, są dni super fajne, które psują się zwykle wieczorem pięknym haftem.
Przewidywanie płci, ja w to nie wierzę Dwie ciąże, zupełnie różne i niepodobne do siebie (no dobra pomijając tycie) a płeć dzieci ta sama. Teraz jest też, jeszcze inaczej więc nie przewiduję nic.Co prawda w tamtych ciążach od samego początku czułam że to chłopaki, a teraz nic. Żadnego przeczucia.
Magiczna83
Powodzenia dziewczyny na badaniach I spokojnie bo to wazne dla waszych dzieciaczkow! Czekamy na wiesci po!
kass.es
Cześć
Powodzenia na wizytach
Moja jutro, ale się stresuję . Stres mnie męczy, bo jutro to niby wizyta ale głównie chodzi o Nifty, i bardzo bym chciała by dr choć na chwilkę podejrzał malucha no i nie wiem czy będzie chciał, bo planową wizytę mam 7 lipca, wtedy też ma być już wynik Nifty, i może niechcieć bo powie że za często usg będzie a ja potrzebuję tego podglądu A od jutra siądzie mi stres na głowę na maksa,oczekując na wynik.
Mój brzuch, z rana jest w miarę, choć już widać ( zależy też od ubrania) ale wieczorem jest całkiem całkiem widoczny
Co do nudności, mnie też wciąż męczą, są dni super fajne, które psują się zwykle wieczorem pięknym haftem.
Przewidywanie płci, ja w to nie wierzę Dwie ciąże, zupełnie różne i niepodobne do siebie (no dobra pomijając tycie) a płeć dzieci ta sama. Teraz jest też, jeszcze inaczej więc nie przewiduję nic.Co prawda w tamtych ciążach od samego początku czułam że to chłopaki, a teraz nic. Żadnego przeczucia.
Ja też nie wierze w żadne przewidywania, zabobony. Prędzej intuicja może mi coś podpowiedzieć i poki co zwracam się do dzidzi w rodzaju męskim, od samego początku. Może przez to, że podświadomie mysle o chłopaku a druga sprawa, w mojej rodzinie ostatnia dziewczynka urodziła się 25 lat temu, a w rodzinie Mateusza 19 lat temu, z czego chłopaków w mojej rodzinie jest 8, w wieku 8msc - 14 lat [emoji23] Dziewczynka byłaby zaskoczeniem [emoji38]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo niezle [emoji23] to zazdro bo ja marzę o chłopcu [emoji106]Ja też nie wierze w żadne przewidywania, zabobony. Prędzej intuicja może mi coś podpowiedzieć i poki co zwracam się do dzidzi w rodzaju męskim, od samego początku. Może przez to, że podświadomie mysle o chłopaku a druga sprawa, w mojej rodzinie ostatnia dziewczynka urodziła się 25 lat temu, a w rodzinie Mateusza 19 lat temu, z czego chłopaków w mojej rodzinie jest 8, w wieku 8msc - 14 lat [emoji23] Dziewczynka byłaby zaskoczeniem [emoji38]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Agi.aguullka
Ja mam 2 dziewczyny, moj brat 2 corki, mojego meza brat 3 corki..... chlopak by sie przydal. Zobaczymy!
Ta ciaza jest zupelnie inna niz z moimi dziewczynkami... ale i ja jestem starsza, pewnie tez dlatego.
Ta ciaza jest zupelnie inna niz z moimi dziewczynkami... ale i ja jestem starsza, pewnie tez dlatego.
reklama
AnnieQ.
Ja przeczuwam chłopaka i generalnie u nas w rodzinie zawsze rodziło sie więcej chłopców. Mówię już córci, ze będzie miała braciszka Sebastianka a oana mnie pyta, a czemu nie siostrzyczkę Kornelkę? no i jak tu małej wytłumaczyć, ze kompletnie nie mam na to wpływu?