reklama
Kejka
Fanka BB :)
Kobitki z poznania, ustalmy termin i miejsce spotkania im więcej tym weselej. Poznamy się ja mam synka 4,5 wiec jak też macie dzieci to chętnie go wezmę ze sobą.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Moni, umówić się mogę dopiero na następny rok [emoji23]
Będę w Poznaniu pod koniec lipca, ale tylko na dzień lub dwa, bo potem mam wyjazd z siostrą i siostrzeńcem.
Ale fajnie jak byście już spotkania zapoczątkowały [emoji846]
tita82
Wpadam na chwile, w pracy mlyn, ogolnie czuje sie srednio , prawie non stop czuje mdlosci ale teraz to juz jawnie mnie szarpie na zapachy az nie moge sie powstrzymac.
Ja jakos boje sie tuch prenatalnych, staram sie nie nakrecac i mocno wierzyc ze wszystko z dzidziusiem jest dobrze.
Objawy mam zupelnie inne niz przy synku takze zobaczymy czy inna plec czy znowy chlopiec. Mnie jest wszystko jedno. I poki co nie mam snow :-). Musze sie syarac jesc mniejsze porcje a czesciej bo jak tylko zjem wiecej to do wieczora jestem chora.
Dreamsocometrue musi byc dobrze!
Ja jakos boje sie tuch prenatalnych, staram sie nie nakrecac i mocno wierzyc ze wszystko z dzidziusiem jest dobrze.
Objawy mam zupelnie inne niz przy synku takze zobaczymy czy inna plec czy znowy chlopiec. Mnie jest wszystko jedno. I poki co nie mam snow :-). Musze sie syarac jesc mniejsze porcje a czesciej bo jak tylko zjem wiecej to do wieczora jestem chora.
Dreamsocometrue musi byc dobrze!
kass.es
@Lake gratulacje!
Ja chyba jutro wybiorę się a przynajmniej spróbuje dostać się do mojego lekarza. Pochwaliłam że czuje się dobrze, że moze zaparcia minęły. Zjadłam truskawki i witajcie ponownie! Brzuch piłka, takiej jeszcze nie miałam! W dodatku co jakiś czas skurcze żołądka i jelit. Nie chce tego bagatelizować bo oprócz bólu dochodzi stres a nie o to chodzi. Trzymajcie jutro kciuki, bede dzwonić z samego rana do lekarza.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja chyba jutro wybiorę się a przynajmniej spróbuje dostać się do mojego lekarza. Pochwaliłam że czuje się dobrze, że moze zaparcia minęły. Zjadłam truskawki i witajcie ponownie! Brzuch piłka, takiej jeszcze nie miałam! W dodatku co jakiś czas skurcze żołądka i jelit. Nie chce tego bagatelizować bo oprócz bólu dochodzi stres a nie o to chodzi. Trzymajcie jutro kciuki, bede dzwonić z samego rana do lekarza.
Kejka
@Lake gratulacje!
Daj znać co lekarz powie. Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego.
Lake882
Jestem wzruszona bardzo dzisiejszym dniem ☺
Nie wiadomo jaka płeć ale dla mnie to nie jest aż takie ważne.
Widziałam swoje 64mm szczęścia i wiem ze na tym etapie jest dobrze ☺ na początku maleństwo spało a później się obudziło i machało rączkami i nóżkami☺
Nie wiadomo jaka płeć ale dla mnie to nie jest aż takie ważne.
Widziałam swoje 64mm szczęścia i wiem ze na tym etapie jest dobrze ☺ na początku maleństwo spało a później się obudziło i machało rączkami i nóżkami☺
martyna111
Hej . U mnie jak zwykle wieczorne męczarnie żeby zasnąć z mdłościami...wczoraj kupiłam ten preparat Imbifem, gdzieś wyczytałam że pomaga i nawet lekarz wspominał o nim. Wkurzyłam się byłam pewna że taki naturalny on w składzie poza wyciągiem z imbiru benzoesan sodu i sorbinian potasu... Slodzony syropem glukozowym, strasznie słodki , spróbowałam,ale pomaga tylko na chwilę. Zresztą dawkowanie około 25 kropli a mi po 5 już słodko.
Lake gratulacje
Lake gratulacje
Lovi23
Super wieści.Jestem po usg prenatalnych i wszystko jest dobrze [emoji5] uff jestem szczęśliwa !!
Mi też jeszcze nie śniło się dziecko... ani razu... co do płci to mam przeczucia, że będzie to chłopiec Mój Tz też.
Ja poprzednio miałam cc, minie od Niego w trakcie porodu prawie 6 lat. Więc mam nadzieję, że chociaż spróbuję urodzić naturalnie - bardzo bym chciała... długo dochodziłam do siebie po cc
reklama