reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Kobitki z poznania, ustalmy termin i miejsce spotkania im więcej tym weselej. Poznamy się :) ja mam synka 4,5 wiec jak też macie dzieci to chętnie go wezmę ze sobą.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Moni, umówić się mogę dopiero na następny rok [emoji23]

Będę w Poznaniu pod koniec lipca, ale tylko na dzień lub dwa, bo potem mam wyjazd z siostrą i siostrzeńcem.
Ale fajnie jak byście już spotkania zapoczątkowały [emoji846]

Wpadam na chwile, w pracy mlyn, ogolnie czuje sie srednio , prawie non stop czuje mdlosci ale teraz to juz jawnie mnie szarpie na zapachy az nie moge sie powstrzymac.
Ja jakos boje sie tuch prenatalnych, staram sie nie nakrecac i mocno wierzyc ze wszystko z dzidziusiem jest dobrze.
Objawy mam zupelnie inne niz przy synku takze zobaczymy czy inna plec czy znowy chlopiec. Mnie jest wszystko jedno. I poki co nie mam snow :-). Musze sie syarac jesc mniejsze porcje a czesciej bo jak tylko zjem wiecej to do wieczora jestem chora.
Dreamsocometrue musi byc dobrze!

@Lake gratulacje!
Ja chyba jutro wybiorę się a przynajmniej spróbuje dostać się do mojego lekarza. Pochwaliłam że czuje się dobrze, że moze zaparcia minęły. Zjadłam truskawki i witajcie ponownie! Brzuch piłka, takiej jeszcze nie miałam! W dodatku co jakiś czas skurcze żołądka i jelit. Nie chce tego bagatelizować bo oprócz bólu dochodzi stres a nie o to chodzi. Trzymajcie jutro kciuki, bede dzwonić z samego rana do lekarza.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Lake gratulacje!
Ja chyba jutro wybiorę się a przynajmniej spróbuje dostać się do mojego lekarza. Pochwaliłam że czuje się dobrze, że moze zaparcia minęły. Zjadłam truskawki i witajcie ponownie! Brzuch piłka, takiej jeszcze nie miałam! W dodatku co jakiś czas skurcze żołądka i jelit. Nie chce tego bagatelizować bo oprócz bólu dochodzi stres a nie o to chodzi. Trzymajcie jutro kciuki, bede dzwonić z samego rana do lekarza.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Daj znać co lekarz powie. Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego.

Jestem wzruszona bardzo dzisiejszym dniem ☺
Nie wiadomo jaka płeć ale dla mnie to nie jest aż takie ważne.
Widziałam swoje 64mm szczęścia i wiem ze na tym etapie jest dobrze ☺ na początku maleństwo spało a później się obudziło i machało rączkami i nóżkami☺

Hej . U mnie jak zwykle wieczorne męczarnie żeby zasnąć z mdłościami...wczoraj kupiłam ten preparat Imbifem, gdzieś wyczytałam że pomaga i nawet lekarz wspominał o nim. Wkurzyłam się byłam pewna że taki naturalny on w składzie poza wyciągiem z imbiru benzoesan sodu i sorbinian potasu... Slodzony syropem glukozowym, strasznie słodki , spróbowałam,ale pomaga tylko na chwilę. Zresztą dawkowanie około 25 kropli a mi po 5 już słodko.

Lake gratulacje:happy:

Jestem po usg prenatalnych i wszystko jest dobrze [emoji5] uff jestem szczęśliwa !!
Super wieści. ;)

Mi też jeszcze nie śniło się dziecko... ani razu... co do płci to mam przeczucia, że będzie to chłopiec :) Mój Tz też.

Ja poprzednio miałam cc, minie od Niego w trakcie porodu prawie 6 lat. Więc mam nadzieję, że chociaż spróbuję urodzić naturalnie - bardzo bym chciała... długo dochodziłam do siebie po cc :)

reklama
Kass.es trzymam kciuki

Ja siedzę w kolejce do endokrynolog, zobaczymy czy mnie przyjmie, jak coś będzie afera bo jestem w bojowym nastroju :p :-D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry