reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
U mnie lepiej krwawienia nie widać, leżę sobie cały czas

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

reklama
U mnie lepiej krwawienia nie widać, leżę sobie cały czas

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
No i świetnie! Bedzie dobrze. Kochana, jak jestes z okolic poznania to bedziesz w poznaniu rodzic?
Zreszta pytanie o szpital kieruje do wszystkich Dziewczyn x poznania :) ja rodze na lutyckiej, pierwsze dziecko tez tam rodzilam i bylo fantastycznie.

Ja 1 porodu tez sie panicznie balam.Skonczylo sie komplikacjami i cc.Druga to juz byla planowana,ateraz inaczej tez nie bedzie.Lekarz mowi ze po 2 cc za duze ryzyko zeby blizna sie nie rozeszla i tez cc.Ale w sumie sie ciesze bo szybko doszlam do siebie tego samego dnia chodzilam.I trwalo to szybko i w miare bezbolesnie procz rany ktora troche bolala ale do wytrzymania :)

Po pierwszym porodzie tak mnie krocze bolało ze siedzieć nie mogłam. Ale to nic uśmiech dzidzi mi wynagrodzil :)) mama ginekolog napisała na blogu art o połogu.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

No i świetnie! Bedzie dobrze. Kochana, jak jestes z okolic poznania to bedziesz w poznaniu rodzic?
Zreszta pytanie o szpital kieruje do wszystkich Dziewczyn x poznania :) ja rodze na lutyckiej, pierwsze dziecko tez tam rodzilam i bylo fantastycznie.
Ja na polnej z doula było spoko.
Teraz nie wiem. Wiele os poleca św rodzinę. Jeszcze nie zdecydowałam. Na polnej mają najlepszy sprzęt wiec te przypadki ciężkie są na polna odsyłane.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pierwszy porod SN. Po wszystkim wtalam i poszlam sama na sale. Polozna jak zobaczyla, ze sama ide to sie dziwila jak to sama, bez wozka. Mowi do mnie "to ja cie odprowadze" :-) Po jakims czasie juz troche opadlam z sil. Chyba emocje puscily ;-) Teraz tez mam nadzieje na sn. Jakos boje sie cc i tego rozcietego brzucha.

reklama
@dreams cieszę się bardzo, że jest już lepiej!
Myśl pozytywnie, ja Ci bardzo mocno kibicuję, zwłaszcza, że przeszłyśmy podobną ścieżkę przed ciążą. I wydaje mi się, że z tego względu boimy się bardziej.
Dlatego dbaj o siebie, jesteś teraz najważniejsza!

Tak już całkiem pozytywnie - i poważnie - planuję spędzić dużą część urlopu macierzyńskiego w Poznaniu, więc jak byście miały ochotę (Aleksandra, Moni, Dreams, ktoś jeszcze?) to ja chętnie bym się z Wami i maluchami spotkała [emoji4]
Wiem że to planowanie rok do przodu, ale co tam, jestem pełna optymizmu [emoji23]

Do góry