reklama
Kejka
Fanka BB :)
Kobitki z poznania, ustalmy termin i miejsce spotkania im więcej tym weselej. Poznamy sięja mam synka 4,5 wiec jak też macie dzieci to chętnie go wezmę ze sobą.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Moni, umówić się mogę dopiero na następny rok [emoji23]
Będę w Poznaniu pod koniec lipca, ale tylko na dzień lub dwa, bo potem mam wyjazd z siostrą i siostrzeńcem.
Ale fajnie jak byście już spotkania zapoczątkowały [emoji846]
tita82
Wpadam na chwile, w pracy mlyn, ogolnie czuje sie srednio , prawie non stop czuje mdlosci ale teraz to juz jawnie mnie szarpie na zapachy az nie moge sie powstrzymac.
Ja jakos boje sie tuch prenatalnych, staram sie nie nakrecac i mocno wierzyc ze wszystko z dzidziusiem jest dobrze.
Objawy mam zupelnie inne niz przy synku takze zobaczymy czy inna plec czy znowy chlopiec. Mnie jest wszystko jedno. I poki co nie mam snow :-). Musze sie syarac jesc mniejsze porcje a czesciej bo jak tylko zjem wiecej to do wieczora jestem chora.
Dreamsocometrue musi byc dobrze!
Ja jakos boje sie tuch prenatalnych, staram sie nie nakrecac i mocno wierzyc ze wszystko z dzidziusiem jest dobrze.
Objawy mam zupelnie inne niz przy synku takze zobaczymy czy inna plec czy znowy chlopiec. Mnie jest wszystko jedno. I poki co nie mam snow :-). Musze sie syarac jesc mniejsze porcje a czesciej bo jak tylko zjem wiecej to do wieczora jestem chora.
Dreamsocometrue musi byc dobrze!
kass.es
@Lake gratulacje!
Ja chyba jutro wybiorę się a przynajmniej spróbuje dostać się do mojego lekarza. Pochwaliłam że czuje się dobrze, że moze zaparcia minęły. Zjadłam truskawki i witajcie ponownie! Brzuch piłka, takiej jeszcze nie miałam! W dodatku co jakiś czas skurcze żołądka i jelit. Nie chce tego bagatelizować bo oprócz bólu dochodzi stres a nie o to chodzi. Trzymajcie jutro kciuki, bede dzwonić z samego rana do lekarza.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja chyba jutro wybiorę się a przynajmniej spróbuje dostać się do mojego lekarza. Pochwaliłam że czuje się dobrze, że moze zaparcia minęły. Zjadłam truskawki i witajcie ponownie! Brzuch piłka, takiej jeszcze nie miałam! W dodatku co jakiś czas skurcze żołądka i jelit. Nie chce tego bagatelizować bo oprócz bólu dochodzi stres a nie o to chodzi. Trzymajcie jutro kciuki, bede dzwonić z samego rana do lekarza.
Kejka
@Lake gratulacje!
Daj znać co lekarz powie. Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego.
Lake882
Jestem wzruszona bardzo dzisiejszym dniem ☺
Nie wiadomo jaka płeć ale dla mnie to nie jest aż takie ważne.
Widziałam swoje 64mm szczęścia i wiem ze na tym etapie jest dobrze ☺ na początku maleństwo spało a później się obudziło i machało rączkami i nóżkami☺
Nie wiadomo jaka płeć ale dla mnie to nie jest aż takie ważne.
Widziałam swoje 64mm szczęścia i wiem ze na tym etapie jest dobrze ☺ na początku maleństwo spało a później się obudziło i machało rączkami i nóżkami☺
martyna111
Hej . U mnie jak zwykle wieczorne męczarnie żeby zasnąć z mdłościami...wczoraj kupiłam ten preparat Imbifem, gdzieś wyczytałam że pomaga i nawet lekarz wspominał o nim. Wkurzyłam się byłam pewna że taki naturalny on w składzie poza wyciągiem z imbiru benzoesan sodu i sorbinian potasu... Slodzony syropem glukozowym, strasznie słodki , spróbowałam,ale pomaga tylko na chwilę. Zresztą dawkowanie około 25 kropli a mi po 5 już słodko.
Lake gratulacje![Happy :happy: :happy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy.gif)
Lake gratulacje
![Happy :happy: :happy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/happy.gif)
Lovi23
Super wieści.Jestem po usg prenatalnych i wszystko jest dobrze [emoji5] uff jestem szczęśliwa !!
Mi też jeszcze nie śniło się dziecko... ani razu... co do płci to mam przeczucia, że będzie to chłopiec
Ja poprzednio miałam cc, minie od Niego w trakcie porodu prawie 6 lat. Więc mam nadzieję, że chociaż spróbuję urodzić naturalnie - bardzo bym chciała... długo dochodziłam do siebie po cc
reklama