reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja mam 36, mój mąż 40 :) ciąża obecna nie była planowana, ale cieszymy się bardzo starsza córka jeszcze nie wie o rodzeństwie - jak będzie brzuch widać, to jej powiemy ;) współczuję Wam mdłości itp - ja miałam je od 6 do 8 tygodnia. Byliśmy wtedy na urlopie w Hiszpanii- nawet zapach pieczywa wywoływał u mnie mdłości i odruchy wymiotne ... po powrocie miałam dwa razy krwotoki okropne - ale teraz jest dobrze. Już nie mogę się doczekać stycznia :) A po drodze jeszcze tyle fajnych, ale stresujacych momentów.... typu prenatalne.
Ja to czekam na koniec stycznia bo te stresujące momenty mnie wykończa :p im starsza jestem tym głupsza i się wszystkiego coraz bardziej boje

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w tym roku skoncze 31 lat, maz 35. Razem jestesmy 11 lat z czego 6 po slubie. To nasze drugie dziecko. Mamy coreczke 2,5 letnia.
Ciekawe kto ma u nas najdluzszy staz zwiazku? :-)

Ja 27, a moj malz 30. Razem 9 lat :) i 2 lata po slubie :)

@Tzofiya jestes bardzo mloda - ja tego nie popieram, nie krytykuje bo to nie moja sprawa. Ale mam siostre w prawie twoim wieku... I na szczescie ona zajmuje sie nauka i zabawa. Na pewne rzeczy jest pora troce pozniej. Zycze zeby rodzina i chlopak wspierali Cie bo wiele rzeczy sie w twoim zyciu zmieni. I bedzie bardzo ciezko. Trzymam kciuki.

Ja mam 27 lat, mój mąż 29. Razem jesteśmy 7 lat z czego małżeństwem prawie 3. To nasz pierwszy dzidziuś - choć wg teściów i rodziców drugi bo pierwszym był kot [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wg moich rodziców nasz kot też jest pierwszym "wnukiem" [emoji23]

Ja mam 28 mąż 26. 3.5 roku razem, 1.5 po ślubie[emoji6] to nasze pierwsze bardzo wyczekiwane dziecko[emoji6]

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Ja w tym roku skoncze 31 lat, maz 35. Razem jestesmy 11 lat z czego 6 po slubie. To nasze drugie dziecko. Mamy coreczke 2,5 letnia.
Ciekawe kto ma u nas najdluzszy staz zwiazku? :-)
To tak jak u mnie tylko ja jestem z listopada a mąż z grudnia więc ja mówię 30 i 34 :-D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, ja już po wizycie. Wzięłam ze sobą męża bo bardzo chciał zobaczyć. Dzidzia ma 5,5 cm , serduszko bije. Lekarz mówi, ze na razie wszystko jest dobrze. Pokazywał kość udowa, żołądeczek, główkę, kręgosłup, kość nosowa jak przepływa krew przez pępowinę, sprawdził łożysko , jest na tylnej ścianie. Torbiel zaczęła się powoli wchłaniać! Teraz ma 40x 45x60mm a było 77mm, mam nadzieje, ze wchłonie się całkowicie. Dzidzia miała tak śmiesznie raczki za głowa , nie ruszała się , to chyba sobie spala?

Kolejna wizytę mam na 30.06 po zwolnienie a kontrolna 17.07.2017.
Lekarz nic nie mówił o badaniach genetycznych ani nie mierzył przezierności karkowej., przynajmniej nic mi nie mówił a przecież to jest już prawie 12 tydzień...

Do góry