reklama
Kejka
Fanka BB :)
O matko, u mnie dziś jakiś powrót mdłości.. A ja już miałam nadzieję na przypływ energii
Monia
Trzymaj się. Ja od początku podchodzenia do ivf przyzwyczajam się, że to rollercoaster. Góry i doliny! [emoji6]
kass.es
U mnie dziś koszmarny dzień. Wysypiać się wysypiam bez problemu, potrafię do 10 spac jak zabita, ale niestety gorzej z samopoczuciem. Od rana kryzys z mężem, wczoraj kawałek nieba chciał mi uchylić a dziś chyba go zabiera... w dodatku wydaje mi się, że za cokolwiek się nie wezmę, wszystko wychodzi beznadziejne i to mnie doprowadza do płaczu. Nie mówiąc o tym, że mamy samochód nowy na jazdę próbna i miałam problem z parkowaniem równoległym, doprowadziło mnie to do takiego załamania że miałam ochote zapaść się pod ziemie.
Z jednej strony czuje sie z takim samopoczuciem fatalnie ale z drugiej jest to jedyny objaw ciąży jaki mam plus zmeczenie wiec chyba powinnam się cieszyć.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Z jednej strony czuje sie z takim samopoczuciem fatalnie ale z drugiej jest to jedyny objaw ciąży jaki mam plus zmeczenie wiec chyba powinnam się cieszyć.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Lovi23
Tak z ciekawości, chłopak w jakim wieku?Rodzice mnie wspierają, chłopak przy mnie został, także chyba mam sporo szczęścia
Ja w pierwszą ciążę zaszłam mając 17 lat, urodziłam po 18.
Niestety ale do tej pory uważam, że moje ciało chyba nie do końca było gotowe... poród przedwczesny w 24tc, malutka żyła 2 dni.
Uważaj kochana na siebie i dbaj [emoji6]
A apropo wieku, to może podzielimy się nim ? [emoji3] Ja mam 24 lata, mój Tz 28.
No i jesteśmy razem już 7 lat [emoji3]
B
bb nieznajomy
Gość
Ja mam 27 lat, partner 28, jesteśmy razem dwa lata i będzie to nasze pierwsze wyczekane, ukochane dziecko. Świat zwiedzony, własny kąt jest, brak kredytów, dobre prace - przyszedł czas na maluchaTak z ciekawości, chłopak w jakim wieku?
Niestety ale do tej pory uważam, że moje ciało chyba nie do końca było gotowe... poród przedwczesny w 24tc, malutka żyła 2 dni.
A apropo wieku, to może podzielimy się nim ? [emoji3] Ja mam 24 lata, mój Tz 28.
Magiczna83
Hej Dziewczyny!!
Jestem po wizycie-usg I jestem przeszczesliwa zelaszcza po bolach z poczatku tygodnia! Dzieciatko normalnie odwrocilo glowke w nasza strone I jakby wiedzialo ze patrzymy I zaczelo ruszac raczkami zgietymi w loksciach I nozkami!! Normalnie przypomnialo mnie z silowni jak biegalam pare miesiecy temu Dzis mamy 11 tydzien I 3 dzien! Dzieciatko ponad 4,2 cm!
Teraz we wtorek mam 12 tygodniowym usg I juz powiedzeli ze kwalifkuje sienna czestsze wizyty z racji wady wrodzonej I ryzka przedwczesbego porodu. Bardzo mnie to uspokoilo zwlaszcza w angielskim systemie opieki!!!
Dzieki Kochane za slowa wsparcia I zainteresowanie!!! Doceniam
Jestem po wizycie-usg I jestem przeszczesliwa zelaszcza po bolach z poczatku tygodnia! Dzieciatko normalnie odwrocilo glowke w nasza strone I jakby wiedzialo ze patrzymy I zaczelo ruszac raczkami zgietymi w loksciach I nozkami!! Normalnie przypomnialo mnie z silowni jak biegalam pare miesiecy temu Dzis mamy 11 tydzien I 3 dzien! Dzieciatko ponad 4,2 cm!
Teraz we wtorek mam 12 tygodniowym usg I juz powiedzeli ze kwalifkuje sienna czestsze wizyty z racji wady wrodzonej I ryzka przedwczesbego porodu. Bardzo mnie to uspokoilo zwlaszcza w angielskim systemie opieki!!!
Dzieki Kochane za slowa wsparcia I zainteresowanie!!! Doceniam
reklama
Parkolka
Tak samo jak my z moim B. Ja 24, on 28, razem jesteśmy 3 lata.Tak z ciekawości, chłopak w jakim wieku?