Magiczna83
Fanka BB :)
Witaj ParkolkaDzień dobry w sobotę
@Magiczna83 gratulacje, odpoczywaj i myśl pozytywnie ^^
@mamaincogito też miałam kiedyś chcice na piwo, zakupiłam bezalkoholowe ale mnie nie usatysfakcjonowało niestety
@StycznioweSzczescie jakoś nigdy nie ekscytowała mnie piłka nożna, za to czynnie kibicuje siatkarzom i reprezentacji i mojej ukochanej drużynie Skrze w sezonie ligowym
Dziewczyny dobija mnie ostatnio ból głowy, o ile mdłości przeszły i już mi tak nie dokuczają to głowa mnie wykańcza czasem kawa pomaga ale nie zawsze w momentach krytycznych sięgam po apap, ale też staram się nie faszerować.
Obiad się gotuje, dziś młode ziemniaczki i smażona rybka do tego surówka z ogórków z przetworów babci. A wieczorem wybieramy się na tort do siostrzenic mojego B., szkoda, że zapowiadają burze i jest chłodno, bo chętnie posiedziała bym na świeżym powietrzu.
Ze spodni powyjmowałam już paski, bo nie są mi one już potrzebne i kupując spodnie wybieram raczej te z gumką, zaznajamiam się z haremkami. Między 5, a 7 tc spadłam koło 1 kg z wagi teraz niewiele ale raczej waga idzie w górę.
Pamietaj by pic duzo wody bo to jest bardzo wazne I jesli to mozliwe odpoczywaj. Masz racje, z tym faszerowaniem to lepiej umiarkowanie. Byc moze w drugim trymestrze bedzie lepiej! Trzymaj sie dzielnie!