mamaincogito
Fanka BB :)
A ja piję... Piwo. Bezalkoholowe rzecz jasna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mi się zamarzyloA ja piję... Piwo. Bezalkoholowe rzecz jasna
Skąd jesteś dokładnie? Ja Manchester też pierwsza ciążę poronilam, lecz wcześniej dostałam zwolnienie z pracy. Tylko wcześniej była różnica bo byłam u polskiego ginekologa jak tylko dowiedziałam się że jestem w ciąży. Tym razem zdam się na opiekę angielska i na pierwsze usg poczekam do tego 12 tygodnia.Witajcie Mamusie. Jestem tutaj nowa ale chcialabym dolaczyc do Waszej grupy jesli nie macie nic przeciwko. Termin mam na 2ego stycznia. Modle sie by wszystko bylo dobrze bo jestem po 3 stratach I juz nastawialam sie na IVF a tutaj wyszlo naturalnie. Mieszkam w UK i o dziwo dostalam zwolnienie zdrowotne co rzadko tu sie zdarza. Tak wiec staram sie lezec i odpoczywac od stresujacej pracy. Czekam na kolejne usg ktore bede miala za tydzien w piatek.
Zycze Wam wszystkim zdrowo rozwijajacych sie dzieciaczkow!
Fajnie tak :-)a czy mamy tutaj mamusie kibicki ? ktore czekają na jutrzejszy wazny mecz Naszej reprezentacji tak jak ja ? My mamy taki rytuał z Naszymi przyjaciolmi z rodzinami na takie wazne mecze przebieranki malowanie , dzieci robią flagi , kanapeczki bialo czerwone , np ciasto bialo czerwone biale ptasie mleczko z czerwoną galaretką itd... mają taką frajde , i nawet mężowie kiedys kochali ogladac mecze w spokoju a na dzien dzisiejszy , gwar, krzyk dzieci Im nie przeszkadza