reklama
A jakie leki bierzesz? Duphaston prolutex lutinus?No wlasnie nie, od zobaczenia 2 kreseczek malz moze jedynie na mnie patrzec, niestety my mamy zakaz na igraszki juz od poczatku
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Parkolka
Fanka BB :)
Dzisiejsza pogoda mnie dobija, wybrałam się do centrum handlowego po prezenty dla siostrzenic mojego B. jutro idziemy na ich urodziny co wiązało się z wycieczką tramwajową. Nie wiem jak u Was w miastach ale w Łodzi jazda tramwajem w upały to istna katorga. Duszno, a do tego woń przepoconych ludzi (zawsze się taki znajdzie). Jak czułam się całkiem dobrze tak po wycieczce w miasto mam ochotę umrzeć, ledwo wlazłam na to swoje II piętro. Aż się boje co to będzie potem, jak tak mi bywa ciężko na samym początku.
Ale straszycie tymi porodami, ja dopiero pierwszy przed sobą. Nie oczekuje, że będzie łatwo i przyjemnie ale bardzo chciałabym trafić na ludzką położną.
@xssenia mój to by chyba nie wytrzymał, łaził by po ścianach. Zresztą i mnie by było brak.
Ale straszycie tymi porodami, ja dopiero pierwszy przed sobą. Nie oczekuje, że będzie łatwo i przyjemnie ale bardzo chciałabym trafić na ludzką położną.
@xssenia mój to by chyba nie wytrzymał, łaził by po ścianach. Zresztą i mnie by było brak.
xssenia
Duphaston i luteineA jakie leki bierzesz? Duphaston prolutex lutinus?
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
Parkolka to dla wyzszego celu..
Niestety czasami nie jest tak jak bysmu sobie tego zyczyli
Lutinus jest lepszy od luteiny. A prolutex to zastrzyki. Bralam to wszystko ale jestem po in vitro. Pogadaj z lekarzemDuphaston i luteine
Parkolka to dla wyzszego celu..
Niestety czasami nie jest tak jak bysmu sobie tego zyczyli
xssenia
Pytalam kolezanke ktora pracuje w aptece o lutinus i powiedziala ze to jest to samo co luteina. skoro skladnik czynny jest ten sam to takie naciagane mi sie wydaje to wszystko... Bardziej by mnie interesowaly zastrzyki bo chyba progesteron w zastrzyku, bylby najlepiej wykorzystany przez organizm. Choc narazie mam nadzieje ze to co biore wystarczy.Lutinus jest lepszy od luteiny. A prolutex to zastrzyki. Bralam to wszystko ale jestem po in vitro. Pogadaj z lekarzem
Hehe u mnie też. Na przemian łzy. Radość i wkurwienie@marta64 jezu ja po porodzie to miałam gorszą huśtawkę niż w ciąży... O to był dramat...
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nie do konca to samo. Duzo lepiej sie wchłania . Mam nadzieję że wystarczy trzymam kciuki [emoji6] bo to drogie leki za lutinus i prolutex wychodziło mi 400zl tygodniowoPytalam kolezanke ktora pracuje w aptece o lutinus i powiedziala ze to jest to samo co luteina. skoro skladnik czynny jest ten sam to takie naciagane mi sie wydaje to wszystko... Bardziej by mnie interesowaly zastrzyki bo chyba progesteron w zastrzyku, bylby najlepiej wykorzystany przez organizm. Choc narazie mam nadzieje ze to co biore wystarczy.