marta64
Fanka BB :)
Witaj Amiluska! Tak jak radzi Marta, nie nakręcaj się! Ja miałam jednorazowy rozowy śluz i juz dr Google mi powiedział że to na pewno poronienie! Po czym sie okazało, że dzidziuś bardzo dobrze się ma a serduszko bije jak dzwon!
Co do mdłości, ja ich nie mam praktycznie w ogole, zmuli mnie jedynie jak jestem głodna ale trwa to pare sekund i koniec. Oczywiście też sie tym martwiłam ale kazdy przechodzi ciąże inaczej. Podobno ciężkie mdłości i wymioty mogą byc przyczyna niezbyt zdrowego trybu życia sprzed ciazy, ja jestem osoba niepijącą, zawsze starałam sie zdrowo i odżywiać i myślę, że to dzięki temu nie dokuczają mi te nieprzyjemności w ciazy
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
z tym akurat się nie zgodzę wszystko zależy od reakcji kobiety na hormony. W pierwszej ciąży wymiotowałam masakrycznie, takie najprawdziwsze wymioty i poranne mdłości miałam, a każdy zapach potęgował to, w drugiej tylko mnie muliło a na widok "wypadniętego" włosa w pobliżu jedzenia wymiotowałam , na chwilę obecną narazie tylko mnie muli czasem i nic więcej a nie sądzę żebym teraz była "zdrowsza"