reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
My wczoraj bylismy na komunii. Dobrze sie czulam wiec troche sobie pojadlam. Najbardziej wchodzily mi ciasta, ziemniaki i salata ze smietana :-D Dzisiaj mam wolne w zwiazku z czym odpoczywam, czytaj sprzatam i piore ;-)

Tsh mam 1.23. W piatek wizyta. Juz pewnie bedzie maly ludek, nie moge sie doczekac :-)

A na mdlosci zaczelam pic pepsi i jak reka odjal. Jak tylko czuje, ze cos mi noe bardzo to biore 2-3 lyki i przechodzi.

Z tą Pepsi potwierdzam, mi pani doktor nawet mówiła żebym popijała troszkę Coli, kilka łyczków przy mdłościach czy niestrawności i pomaga.

reklama
My wczoraj bylismy na komunii. Dobrze sie czulam wiec troche sobie pojadlam. Najbardziej wchodzily mi ciasta, ziemniaki i salata ze smietana :-D Dzisiaj mam wolne w zwiazku z czym odpoczywam, czytaj sprzatam i piore ;-)

Tsh mam 1.23. W piatek wizyta. Juz pewnie bedzie maly ludek, nie moge sie doczekac :-)

A na mdlosci zaczelam pic pepsi i jak reka odjal. Jak tylko czuje, ze cos mi noe bardzo to biore 2-3 lyki i przechodzi.

U mnie też pepsi się sprawdza, ja to zawsze na kaca piłam pespi, a kaca potrafię mieć już po jednym piwie :p

xssenia ja cie rozumiem ja mam tak samo ale to pewnie ze obie przezyłysmy strate:( i tenlek pozostanie już raczej.
Nina 25ja tez jestem po dwóch csrakach a dziś jak wstawałam bardzo powoli jak na mnie to pozułam takie kłucie jakby rozrywanie w okolicy blizn ze wpadłam w panike już się uspokoiłam bo stres w niczym nie pomaga ale przeraza mnie to czasami w nocy jak gwałtownie przez sen się obroce bo nie kontroluje to tez budze się z bólem, gin mowi ze może być tak ale ja się denerwuje:(

Witajcie dziś:)
Ja dzień zaczęłam od potoku łez, oczywiście najpierw maz się przyczynił do tego (przynajmniej teraz naskakuje mi jak oszalały by załagodzić sytuacje hihi) oraz pani która nie rozumie że jestem w ciazy i pewne rzeczy musiałam wyeliminować z codzienności. Pracuje non stop z ludźmi i jestem nimi coraz bardziej rozczarowana.
Natomiast teraz pisze do Was juz z pracy, z nieco lepszym humorem, nadal bez mdłości.
A wczoraj powiedzieliśmy teściom o dzidziusia, tyle było radości :)
Moim rodzicom mówimy jutro :) Jutro tez ujawnię tajemnice szefowej :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kass ja też mogłabym o wszystko płakać, ostatnio myślałam że popłaczę się w Lidlu bo miałam spięcie z pewnym bardzo nie miłym Panem (inny klient), a normalnie to bym mu aferę taką zrobiła że by popamiętał że tak się ludzi nie traktuje

Xssenia a masz chora tarczyce tak ??
Kciuki za wizytę czekam na relacje ;)

Niestety tez z mężem spędzamy niewiel czasu z racji tego ze maz często pracuje od 7-19 ;/ a jeśli kończy wcześniej to i tak czas wykorzystuje na wykańczaniu naszego domu... także całe dnie spędzam z moja córcia;)

O tak cola czy pepsi super pomaga na mdłości ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzoewczyny a ja dalej mdlosci nie mam a zaczynam sie denerwowac bo nie slyszalam jeszcze serduszka :(
Juz bym chciala woedzoec czy jest wszystko dobrze naszczecie coraz blizej sroda :)

Do góry