reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ania w srode w którym bedziesz tc? Tez mam wtedy wizyte i oczywiście sie stresuje bo brzuszek juz sie zaokragla powoli u nie wyobrażam sobie zeby mialo byc cos nie tak.
Amiluska z tego co ja słyszałam bo bardziej niebezpieczne jest zywo czerwone plamienie a nie brazowe. Nie martw sie

Bedzie od ostatniej @ 8t1d i tak sie martwie bo mowia ze jak blizniaki to podwojne mdlosci i wogle a ja nic zero mdlosci wymiotow
Bylam u lekarza w 6t2d to nie bylo serduszka i pokazywalo ze ciaza mldosza na usg (5t2d)
A ty ktory tydzien? :)
I na ktora godzine masz ?:)
mi sie tez troche zaookragla ale wyniki mam dobre raczej bo patrzylam i wszystko w normie nie mam zadnrgo krwawienia ale i tak jakos sie stresuje
Juz nie moge sie doczekac tej srody

reklama
@amiluska witamy w naszym gronie ! Gratuluje i życzę zdrowia ☺ tak jak napisała @tita82 również słyszałam że tylko "żywy" kolor plamień jest niebezpieczny.

@marta64 nie było takiej listy
To kto zdolny i odpowiedzialny taką utworzy? :D

Ja też pracuje z ludźmi i wiem doskonale co to oznacza. Już bardzo długi czas cierpię na chorobę zwana ludziowstret a większość klientów to roszczeniowi co o każdą pierdole się rzucają i nie mogą niczego załatwić kulturalnie tylko od razu z pyskiem :/ a że ha burza hormonów to ostatnio też im dluzna nie jestem ale mam to w 4 literach. Jak pójdę w środę i powiem o tym plamieniu i mi zaproponuje l4 to się 5 min nie będę zastanawiać :) życzę Ci dużo spokoju

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też z ludźmi... i cieszę się że za jakiś czas będę siedziała w domu i będę mogła od nich odpocząć :D chociaż tyle że u mnie w pracy na szczęście raczej nie trafiają się gburowaci ;)

Ania u mnie to bedzie 5t6d dlatego serduszka moz jeszcze nie być widac. A ja tak chciałabym zeby bylo :-) wizyte mam na 19.45. A Ty?

To kto zdolny i odpowiedzialny taką utworzy? :D

Ja też z ludźmi... i cieszę się że za jakiś czas będę siedziała w domu i będę mogła od nich odpocząć :D chociaż tyle że u mnie w pracy na szczęście raczej nie trafiają się gburowaci ;)
Marta myślałam właśnie ze to Ty chcesz się zająć taka lista :-) :)
Dobrze byłoby pomyśleć co w takiej liście zamieścić i fajnie jakby ktoś miał dojście do kompa bo ja na tablecie tego nie ogarnę :(

Marta myślałam właśnie ze to Ty chcesz się zająć taka lista :-) :)
Dobrze byłoby pomyśleć co w takiej liście zamieścić i fajnie jakby ktoś miał dojście do kompa bo ja na tablecie tego nie ogarnę :(

A jak widzicie taką listę? Bo ja się na tym forum ogólnie mało ogarniam ;) i nie wiem jakie są możliwości

Xssenia czyli tak jak ja, tylko ja mam to szczęście ze w ciazy wpadam bardziej w nadczynosc... masz racje grunt to kontrolować i wszystko będzie dobrze ;) szczegolnie ze Twój wynik jest dobry ;)

Marta dobrze ze podczas ciazy wykryli bo u mnie wykryli chorobę dopiero po dwóch poronieniach i na dodatek sama poprosiłam lekarza o zlecenie badań hormonów...

Mamaincognito super wiadomości !! [emoji173]️

Amilusia witaj ;)

Ania199 moja mama miała ciąże bliźniacza i zero jakich kolejek ciazy wiec nie martw sie na zapas [emoji8]

Xssenia tak czytuje niestety taj sie stało w sobotę, strasznie to przykre jak przeczytałam o tej informacji to ryczałem i nie mogłam sie uspokoić to był juz 23 tydz ;(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny podczytujecie mameginekolog? Napisala ze zmarl jej synek:(

Ja się nie mogę pozbierać po tej wiadomości. Śledzę ja aktywnie. W piątek na snapie mowila, że mdłości wrócily, że nie ma siły wstać z łóżka. Wyglądała bardzo słabo, tak czułam, że dzieje się coś niedobrego. Potem cisza na snapie, na Instagramie, na Fejsie. Wczoraj na Instagramie podała wiadomość, dzisiaj na Fejsie. Ja nie mogę w to uwierzyć :( czekam na torbę i segregator od nich. To takie niesprawiedliwe... 24 tydzień wczoraj by kończyła :( straszne...

Do góry