reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ania w srode w którym bedziesz tc? Tez mam wtedy wizyte i oczywiście sie stresuje bo brzuszek juz sie zaokragla powoli u nie wyobrażam sobie zeby mialo byc cos nie tak.
Amiluska z tego co ja słyszałam bo bardziej niebezpieczne jest zywo czerwone plamienie a nie brazowe. Nie martw sie

Bedzie od ostatniej @ 8t1d i tak sie martwie bo mowia ze jak blizniaki to podwojne mdlosci i wogle a ja nic zero mdlosci wymiotow
Bylam u lekarza w 6t2d to nie bylo serduszka i pokazywalo ze ciaza mldosza na usg (5t2d)
A ty ktory tydzien? :)
I na ktora godzine masz ?:)
mi sie tez troche zaookragla ale wyniki mam dobre raczej bo patrzylam i wszystko w normie nie mam zadnrgo krwawienia ale i tak jakos sie stresuje
Juz nie moge sie doczekac tej srody

reklama
@amiluska witamy w naszym gronie ! Gratuluje i życzę zdrowia ☺ tak jak napisała @tita82 również słyszałam że tylko "żywy" kolor plamień jest niebezpieczny.

@marta64 nie było takiej listy
To kto zdolny i odpowiedzialny taką utworzy? :D

Ja też pracuje z ludźmi i wiem doskonale co to oznacza. Już bardzo długi czas cierpię na chorobę zwana ludziowstret a większość klientów to roszczeniowi co o każdą pierdole się rzucają i nie mogą niczego załatwić kulturalnie tylko od razu z pyskiem :/ a że ha burza hormonów to ostatnio też im dluzna nie jestem ale mam to w 4 literach. Jak pójdę w środę i powiem o tym plamieniu i mi zaproponuje l4 to się 5 min nie będę zastanawiać :) życzę Ci dużo spokoju

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też z ludźmi... i cieszę się że za jakiś czas będę siedziała w domu i będę mogła od nich odpocząć :D chociaż tyle że u mnie w pracy na szczęście raczej nie trafiają się gburowaci ;)

Ania u mnie to bedzie 5t6d dlatego serduszka moz jeszcze nie być widac. A ja tak chciałabym zeby bylo :-) wizyte mam na 19.45. A Ty?

To kto zdolny i odpowiedzialny taką utworzy? :D

Ja też z ludźmi... i cieszę się że za jakiś czas będę siedziała w domu i będę mogła od nich odpocząć :D chociaż tyle że u mnie w pracy na szczęście raczej nie trafiają się gburowaci ;)
Marta myślałam właśnie ze to Ty chcesz się zająć taka lista :-) :)
Dobrze byłoby pomyśleć co w takiej liście zamieścić i fajnie jakby ktoś miał dojście do kompa bo ja na tablecie tego nie ogarnę :(

Marta myślałam właśnie ze to Ty chcesz się zająć taka lista :-) :)
Dobrze byłoby pomyśleć co w takiej liście zamieścić i fajnie jakby ktoś miał dojście do kompa bo ja na tablecie tego nie ogarnę :(

A jak widzicie taką listę? Bo ja się na tym forum ogólnie mało ogarniam ;) i nie wiem jakie są możliwości

Xssenia czyli tak jak ja, tylko ja mam to szczęście ze w ciazy wpadam bardziej w nadczynosc... masz racje grunt to kontrolować i wszystko będzie dobrze ;) szczegolnie ze Twój wynik jest dobry ;)

Marta dobrze ze podczas ciazy wykryli bo u mnie wykryli chorobę dopiero po dwóch poronieniach i na dodatek sama poprosiłam lekarza o zlecenie badań hormonów...

Mamaincognito super wiadomości !! [emoji173]️

Amilusia witaj ;)

Ania199 moja mama miała ciąże bliźniacza i zero jakich kolejek ciazy wiec nie martw sie na zapas [emoji8]

Xssenia tak czytuje niestety taj sie stało w sobotę, strasznie to przykre jak przeczytałam o tej informacji to ryczałem i nie mogłam sie uspokoić to był juz 23 tydz ;(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny podczytujecie mameginekolog? Napisala ze zmarl jej synek:(

Ja się nie mogę pozbierać po tej wiadomości. Śledzę ja aktywnie. W piątek na snapie mowila, że mdłości wrócily, że nie ma siły wstać z łóżka. Wyglądała bardzo słabo, tak czułam, że dzieje się coś niedobrego. Potem cisza na snapie, na Instagramie, na Fejsie. Wczoraj na Instagramie podała wiadomość, dzisiaj na Fejsie. Ja nie mogę w to uwierzyć :( czekam na torbę i segregator od nich. To takie niesprawiedliwe... 24 tydzień wczoraj by kończyła :( straszne...

Do góry