Zancia8906
Zaciekawiona BB
hej w koncu wiem kiedy wizyta 30 maja takze,stresa mam juz od dzis takiego ze szokda gadac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny moze ktoras z was wie
Jesli ktos jest po operacji kregoslupa dosc powaznej bo ma druty w sobie ciekawi mnie jak bedzie z porodem ?
Myślę, że to może być wskazanie do CC. Nie wiem czy to ogranicza jakieś ruchy itp? Bo ja przy sn to prawie akrobatykę uprawiałam. Tylko nie wiem jak że znieczuleniem, może wtedy wziewna narkoza?
Rozmawiałaś o tym z lekarzem?
U nas zawsze mialabyc Nadia albo Szymon. Te imiona naleza jednak do mojego Aniolka ktory odszedl w listopadzie (nie robiliśmy kariotypu).Xssenia u mnie dzis na wadze 1,5 kg mniej w poprzedniej ciazy w pierwszym trymestrze spadłam 4 kg wszystko było wporzadku, ale lekarzowi zawsze warto wspomnieć
Caryca gratuluje wizyty
Mamy ten sam termin wiec razem będziemy wstrzymywać zeby to nie było w grudniu ( haha jakby to od nas zależało ) [emoji23]
U nas z imieniem mega problem nie mamy pomysłów, roboczo mówimy "Zenek"
Xssenia jakie masz wybrane ??
Agata gratuluje
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wydaje mi sie ze bedziesz miec wskazanie do cesarki.Znaczy ruchow mi nie ogranicza normalnie za granica pracowalam skrzynki ciagalam i nic sie nie dzialo ale teraz jakos sie obawiam.
Jeszcze mu nic nie wspomnialam o tym
Tak mysle ze jak bedzie wszystko dobrze z malenstwami na nastepnej wizycie to porozmawiam z nim
Laura bardzo ładne imię, mój aniołek takie dostał.U nas zawsze mialabyc Nadia albo Szymon. Te imiona naleza jednak do mojego Aniolka ktory odszedl w listopadzie (nie robiliśmy kariotypu).
Teraz jesli wszysto bedzie dobrze to dla chlopca Hubert a jak dziewczynka to typy sa trzy: Alicja, Liwia albo Laura