reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Cześć wszystkim! Jestem tu nowa, obecnie w 6tc. Juz po pierwszej wizycie, niby wszystko ok, ale jeszcze za wcześnie żeby powiedziec cokolwiek, kolejna wizyta 5.06, do tego czasu długa lista badań. To moja trzecia ciąża po 5 latach starań, z tym ze druga zakończyła sie łyżeczkowaniem, mam nadzieje ze tym razem wszystko pójdzie po naszej myśli... Duzo Was tu dziewczyny:-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja na nic nie mam chcicy, co chwila mi nie dobrze i nie wiem czego chcę. Jem, bo muszę co akurat mi wpadnie w oko.
Imiona mamy już dawno wybrane, będzie Filip albo Maja :)

Ja nie mam mdłości, ale za to jen bez opamiętania, a największą ochotę mam na fast foody[emoji3] cudne imiona[emoji106] Filip to tez mój faworyt[emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

przyznan Wam się do mojego małego grzeszku
Wracając od gina podjechałam do Maca po chisa i fryteczki

Ja właśnie siedzę z rolką folii na głowie (bo się rozjaśniam) i jestem taka kurde głodna że pierwsze co zrobie jak wyjdę od fryzjera, pojadę do galerii i kupie sobie cheesa i fryty... o mamo, jaka ja wtedy bede szczęśliwa! A na razie to mogę sobie tylko wyobrazic ten smak i zapach....mmmmmmm [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jezeli chodzi o imię dla chłopca to w pełni zgadzamy się z mężem że bedzie to Mikołaj, zanim sie pobraliśmy to już się śmialiśmy że nasz synek bedzie Mikołajkiem :)
Z imion dla dziewczynek podoba mi sie Kaja, Klara, Kornelia ale niestety nie podobają sie mężowi wiec to bedzie nie lada wyzwanie [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mi takie niby mdlosci dokuczyaly jakies poltora tygodnia, ale wczoraj zaczelo sie jakby uspokajac ale zobaczymy :) jestem dobrej mysli :) Widze ze Filipów u nas jak mrówków bedzie :)

reklama
@Torunianka93 ja mam farbę dobraną identyczną pod naturalny kolor, nie mam odrostu tylko te siwulce, są tak pięknie srebrne, że szamponetka nie daje rady bo już kiedyś próbowałam ☺

U nas dziewczynka Pola, chłopiec... mąż chce Stasia, ja wolałabym Marcela, ale chyba nie mam dużo do gadania bo powiedział, że Staś i koniec ☺ I tak też mówi do brzucha, bo ma wielką nadzieję na Stasia. Chociaż ostatnio mówi do mnie: my tak Staś, Staś, a tam może Pola siedzi i się z nas śmieje Pola była wybrana jeszcze przed ciążą, a Staś jakoś tak samo wyszło teraz ☺

Do góry