mamaincogito
Fanka BB :)
Ja mam kilka rzeczy ktore kupilam przy 1 ciazy, typowy unisex wiec jesli wszystko sie tym razem dobrze potoczy to mam nadzieje ze od stycznia beda w koncu w uzytku
I tak będzie :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam kilka rzeczy ktore kupilam przy 1 ciazy, typowy unisex wiec jesli wszystko sie tym razem dobrze potoczy to mam nadzieje ze od stycznia beda w koncu w uzytku
Wyprawką zajmiemy się jak już poznamy płeć, wtedy myślę że nie tylko my się nią zajmiemy ale i rodzina i przyjaciele
Mdłości u mnie nadal brak, jutro zaczynam... teoretycznie 6tydz (wg lekarza) choć od ostatniej @ bedzie to 7 tydz. Za to wahania nastroju i ciągły płacz mnie nie opuszcza, mąż jest jedyna osoba która doprowadza mnie do szału... nie powiedzieliśmy dziś rodzinie, totalnie nie byłam w nastroju, postanowiliśmy że powiemy jak bede po następnej wizycie czyli 8.06, wtedy już bedzie zarodek i serduszko
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No ja mam identycznie z tymi humorami i placzem i nawet tydzien identyczny i mdlosci mam ale rzadko bardzo
ale wiecie co dziwnego czuje sie jakbym miala kaca no caly czas pije i biegam do lazienki czy to normalne?
dziewczyny, nie karmcie tym świństwem swoich dzieci... Ja rano jem jaja (sadzone, jajecznica, omlet, na miękko) - ale nie co dzień; drugie śniadanie - warzywo/owoc lub jogurt; obiad niestety dość późno - zupy, kasze, makarony, ziemniaki z dodatkami; na kolację sałatka, czy jakieś lekkie kanapki. Na widok i zapach niezdrowego jedzenia mnie odrzuca. Przed mogłam to zjeść od czasu do czasu, teraz nie przeszłoby mi to przez gardło. Ale ogólnie to... Kiepsko jest cały czas... Bo muli po wszystkim i tak@kass.es tez bylam wczoraj w macu :d kilka dni chodzily za mna frytusie oj teraz jak pomyslalam to sie glodna zrobilam :d
dziewczyny, nie karmcie tym świństwem swoich dzieci... Ja rano jem jaja (sadzone, jajecznica, omlet, na miękko) - ale nie co dzień; drugie śniadanie - warzywo/owoc lub jogurt; obiad niestety dość późno - zupy, kasze, makarony, ziemniaki z dodatkami; na kolację sałatka, czy jakieś lekkie kanapki. Na widok i zapach niezdrowego jedzenia mnie odrzuca. Przed mogłam to zjeść od czasu do czasu, teraz nie przeszłoby mi to przez gardło. Ale ogólnie to... Kiepsko jest cały czas... Bo muli po wszystkim i tak
Zancia, Ania mamy podobny wiek ciąży, ja jeszcze dwa dni temu zero nudności, może razy czy dwa leciutko tak jakby mnie przymulilo ale apetyt miałam itd a od wczoraj zaczęło się mocniej , dzis to już obiad poleciał... i teraz co zjem z chęcią to później nie mogę na to patrzeć bóli w sumie nie mam , już tak mnie podbrzusze nie ciągnie, może dlatego że dużo odpoczywam i od 2 dni nie latam siku tak często i tez zaraz myślę czy to jest ok... :/ bo miałam też dokładnie tego " kaca " i latanie do wc .. oczywiście nastrój płaczu, wzruszeń dziś cały dzień ; )