reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Ja jem wszystko na co mam ochote. W pierwszych dwoch tygodniach frytki jadlam co drugi dzien taka mialam chcice.
A mdlosci mam prawie codziennie. Dzisiaj jakies wyjatkowo mocne. Bleee
W sobote mialam isc na badania ale jak pomyslalam, ze przez co najmniej 2 godziny nic nie bede mogla zjesc to od razu mialam wizje wymiotow i nie poszlam. Tez was tak mdli jak jestescie glodne?

Witam nowe mamusie. Duzo nas juz :-)

Ja jem wszystko na co mam ochote. W pierwszych dwoch tygodniach frytki jadlam co drugi dzien taka mialam chcice.
W sobote mialam isc na badania ale jak pomyslalam, ze przez co najmniej 2 godziny nic nie bede mogla zjesc to od razu mialam wizje wymiotow i nie poszlam. Tez was tak mdli jak jestescie glodne?

Nie wiem czy wtedy gdy jestem głodna bo mało co jem ale chyba tak, tzn jak się zmuszę i zjem coś to jest przez chwilę lepiej, lepiej jest też jak zwymiotuje

Tak, dlatego rano i w nocy jest najgorzej...
Pozniej jak cos zjem to jest juz lepiej ;-)

Współczuje Wam bardzo z tymi Mdłościami i wymiotami... u mnie naprawdę nic sie nie dzieje, zastanawiam sie czy nie powinnam się martwić. :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Współczuje Wam bardzo z tymi Mdłościami i wymiotami... u mnie naprawdę nic sie nie dzieje, zastanawiam sie czy nie powinnam się martwić. :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Porównując te ciążę do mojej pierwszej ciąży mogłabym pomyśleć, że wcale w tej pierwszej nie byłam. Nie było mi NIC! Poza sennością, NIC. Teraz to walka o przetrwanie, ciesz się :)

Porównując te ciążę do mojej pierwszej ciąży mogłabym pomyśleć, że wcale w tej pierwszej nie byłam. Nie było mi NIC! Poza sennością, NIC. Teraz to walka o przetrwanie, ciesz się :)

Uff... to może faktycznie nie powinnam się martwić :) Może za niedługo u Ciebie skończą sie mdłości :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kass.es martwić? chyba cieszyć :) Nic przyjemnego .. Chcesz to oddam swoje :D
Ja mam jutro kolejną wizytę, nie mogę się doczekać!

Powiem szczerze, że takie mdłości na pewno by mnie uspokoiły bo naprawdę można zapomnieć, że mam dzidziusia w brzuszku [emoji16]

Trzymam kciuki za wizytę! Daj jutro znać :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry