reklama
bbubbka
Fanka BB :)
Torunianka mi na prenatalnych powiedział ze będzie dziewczynka i ze jak przyjdę na połówkowe to mi potwierdzi innacZej stawia flaszkę [emoji23]
Mója córka ogólnie lubiala pokazywać co ma miedzy nogami za to jej twarz ujrzałam dobiera jak sie urodziła bo zawsze sie chowała za rączkami
Blair ciążowy mózg [emoji23]w takim razie wizytujemy jutro razem
Ja tamta ciazy chodziłam na NFZ byłam bardzo zadowolona ale mój lekarz rozpoczął praktykę prywatna wiec ta ciąże prowadzę rownież u niego prywatnie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mója córka ogólnie lubiala pokazywać co ma miedzy nogami za to jej twarz ujrzałam dobiera jak sie urodziła bo zawsze sie chowała za rączkami
Blair ciążowy mózg [emoji23]w takim razie wizytujemy jutro razem
Ja tamta ciazy chodziłam na NFZ byłam bardzo zadowolona ale mój lekarz rozpoczął praktykę prywatna wiec ta ciąże prowadzę rownież u niego prywatnie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
aaniaa1983
Aktywna w BB
O super, a może mogła byś mi doradzić jakiś szpital godny polecenia bo zastanawiam się gdzie rodzić.Ja jestem z Kielc, ale już tam nie mieszkam, raczej wpadam w odwiedziny do rodziny.
Jestem ze Skarżyska [emoji4]
Odebrałam wyniki bety: 2528 w poniedziałek 1164 więc rośnie prawidłowo.
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
To super ze rośnie [emoji123]
Ja cała poprzednia ciąże prowadziłam u lekarza który przyjmuje tylko przywatnie i ta tez mam zamiar u niego prowadzić [emoji4]
Wlasnie, w którym tyg idziecie na wizyte? Musze tez sie umówić a zupełnie nie pamietam kiedy najlepiej zeby było juz słychać serduszko [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
aaniaa1983
Aktywna w BB
2 razy rodziłam na prostej ale teraz się boję tego szpitala mam złe doświadczenia z powodu braku zainteresowania położnej.
Kate.0oo
Agi.aguullka
reklama
Kate.0oo