reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
O prosze. To blisko kate mamy do siebie. Może będzie jakiś meeting z maluchami hehe ;)
Ja też mam nadzieję że będzie córa. Z synem nie miałam apetytu,od mięsa miałam mdłości teraz jem za dwóch i mam stałe ochotę na ziemniaki i mięso;)
Na prenatalnych można się dowiedzieć płci? Ja pamiętam że gdybym nie poszła prywatnie to do 7,5mc była dziewczynka, a prywatnie kobitka mi w 6mc podała płeć.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Brawo ja. Jestem tak zakręcona, że byłam pewna dzisiejszego usg... Ale mówię sobie zobaczę na którą dokładnie. Patrzę a tam wizyta... 11.05 czyli jutro. Dobrze, że nie pojechałam bez sensu [emoji23]

m3sx3e3k3kg0z09h.png

Ja po cichu marze o chłopcu, ale najważniejsze, żeby było zdrowe :)

Blair, co sie odwlecze to nie uciecze [emoji16] Ja od jakiegoś czasu mam kalafior zamiast mózgu, a dziś w pracy to nie dosc, że mi się jakaś płaczka włączyła to jeszcze wysłowić się nie umiem jak człowiek [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja się zastanawiam co zrobić. Bo mam ustalona wizytę na nfz ( pewni z usg) 5 czerwca i tego samego dnia prywatnie. Z tym że prywatnie umówiłam się później gdyż kobieta bardzo miła i do każdego podchodzi indywidualnie, kazała przyjść z wynikami poprzedniej ciąży i była jedynym lekarzem który mnie wysłuchał. Olać na nfz? Dodam że poszłam prywatnie bo mam blisko a będę się wyprowadzać więc wątpię żeby całą ciążę prowadziła..nie wiem jak odwołać wizytę, jaki powód podać..

Ja każdą ciąże chodziłam prywatnie do lekarki i oczywiście chwalę to sobie nie ma porównania wizyta na fundusz a prywatna,

Ja się zastanawiam co zrobić. Bo mam ustalona wizytę na nfz ( pewni z usg) 5 czerwca i tego samego dnia prywatnie. Z tym że prywatnie umówiłam się później gdyż kobieta bardzo miła i do każdego podchodzi indywidualnie, kazała przyjść z wynikami poprzedniej ciąży i była jedynym lekarzem który mnie wysłuchał. Olać na nfz? Dodam że poszłam prywatnie bo mam blisko a będę się wyprowadzać więc wątpię żeby całą ciążę prowadziła..nie wiem jak odwołać wizytę, jaki powód podać..

Ja chodzę prywatnie. Na fundusz są u nas fajni lekarze, ale nie mam szans się dostać.

Ja o płci się dowiedziałam z jedną w 16tc z drugą w 13 [emoji3]

Jestem ze Skarżyska [emoji4]
Odebrałam wyniki bety: 2528 w poniedziałek 1164 więc rośnie prawidłowo.

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

No to super!

reklama
Do góry