[emoji33] dzięki [emoji7]
reklama
mamaincogito
Fanka BB :)
Kurcze, kazałam M ściągnąć wszystko że strychu, będę robić roznanie co mamy i co trzeba kupić.
No i ściągnął fotelik i niestety w tamtym roku minął termin ważności :/ no i trzeba będzie kupić. Ech...
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No i ściągnął fotelik i niestety w tamtym roku minął termin ważności :/ no i trzeba będzie kupić. Ech...
Fotelik ma termin ważności?!Kurcze, kazałam M ściągnąć wszystko że strychu, będę robić roznanie co mamy i co trzeba kupić.
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
kass.es
Moja waga od początku ciąży stoi w miejscu a brzuchol duży urósł
aaa dałam radę bez[emoji6] samo zeszło
Co czytasz? Ja zaczęłam Cobena "Już mnie nie oszukasz"
Czytam teraz Jojo Moyes "Razem bedzie lepiej" Lubie pióro Moyes choć "Zanim się pojawiłeś" nie zachwyciło mnie tak jak wszystkich
Mój Dzidek dziś baaardzo się ruszał, naprawdę każdy kopniak był widoczny na brzuchu i wyczuwany pod ręka Ale teraz jest spokoj
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam wolę jednak kryminały [emoji6][emoji6]Czytam teraz Jojo Moyes "Razem bedzie lepiej" Lubie pióro Moyes choć "Zanim się pojawiłeś" nie zachwyciło mnie tak jak wszystkich
Mój Dzidek dziś baaardzo się ruszał, naprawdę każdy kopniak był widoczny na brzuchu i wyczuwany pod ręka Ale teraz jest spokoj
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mamaincogito
Tak, te pierwsze foteliki 0-13 kg są do użytku przez 4 lata od daty produkcjiFotelik ma termin ważności?!
mamaincogito
Ja już pisałam wcześniej sporo, że wózek to tylko 2w1 i koniecznie dobry fotelik do niego (montowany z adapterami)Dziewczyny a będziecie się rozglądać za wózkami typu 3 w1, 2 w 1?
3w1 to jedynie Maxi Cosi Mura wchodzi w gre, bo tam fotelik też siła rzeczy Maxi Cosi, więc dobry. Do większości 2w1 da się wpiąć też Maxi Cosi z adapterami
marta64
Byłam dziś w h&m i szukałam wyprzedazowych spodni i byłam w szoku że bez problemu weszłam w rozmiar 36, aż mi się humor poprawił niestety nie kupiłam bo mi się krój nie podobał bo nogawki proste i za długie a niestety w moim Rozmiarze tylko te byłyWitam wieczorkiem. My byliśmy dziś na roczku ahh jak fajnie wyjść do ludzi[emoji16] wszyscy na mnie krzyczeli ze mam siedzieć ogólnie zmeczenie jest ale dałam radę [emoji6] kupilam w h&m jeansy ciążowe jakie wygodne ale ceny powalaja
.
Już jestem w domu, na szczęście bo myślałam że zachowanie tesciowej doprowadzi do tego zw wybuchne i się poplacze. Wiecie czym po prostu przegiela? Dzień Wcześniej robiliśmy grilla (bo mieszka w tym samym domu siostra z mężem i synem mojego M) i psikalam go takim przeciw komarom, a że to Dziadostwo zostawilo ślady na spodenkach to mu rano przepralam, poiwesilam na dworze po czym zaraz ona podeszła i.poprawila bo źle powiesiłam bo nie umiem i dłużej by schly i u niej wiesza się tak jak ona mówi. No ludzie....
@kass.es Ty wybrałaś bebetto bresso? Ile za dwa w jednym u was? Mój mąż zachwycony krateczka albo paseczkami, a ja nadal szukam wózka marzeń
reklama
marta64
Foteliki mają termin ważności? Teraz to mnie zszokowalasKurcze, kazałam M ściągnąć wszystko że strychu, będę robić roznanie co mamy i co trzeba kupić.