reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Kurcze, kazałam M ściągnąć wszystko że strychu, będę robić roznanie co mamy i co trzeba kupić.
No i ściągnął fotelik i niestety w tamtym roku minął termin ważności :/ no i trzeba będzie kupić. Ech...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze, kazałam M ściągnąć wszystko że strychu, będę robić roznanie co mamy i co trzeba kupić.
No i ściągnął fotelik i niestety w tamtym roku minął termin ważności :/ no i trzeba będzie kupić. Ech...

Fotelik ma termin ważności?!

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Moja waga od początku ciąży stoi w miejscu a brzuchol duży urósł

aaa dałam radę bez[emoji6] samo zeszło

Co czytasz? Ja zaczęłam Cobena "Już mnie nie oszukasz"

Czytam teraz Jojo Moyes "Razem bedzie lepiej" :) Lubie pióro Moyes choć "Zanim się pojawiłeś" nie zachwyciło mnie tak jak wszystkich :)

Mój Dzidek dziś baaardzo się ruszał, naprawdę każdy kopniak był widoczny na brzuchu i wyczuwany pod ręka :) Ale teraz jest spokoj :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czytam teraz Jojo Moyes "Razem bedzie lepiej" :) Lubie pióro Moyes choć "Zanim się pojawiłeś" nie zachwyciło mnie tak jak wszystkich :)

Mój Dzidek dziś baaardzo się ruszał, naprawdę każdy kopniak był widoczny na brzuchu i wyczuwany pod ręka :) Ale teraz jest spokoj :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam wolę jednak kryminały [emoji6][emoji6]

Dziewczyny a będziecie się rozglądać za wózkami typu 3 w1, 2 w 1?
Ja już pisałam wcześniej sporo, że wózek to tylko 2w1 i koniecznie dobry fotelik do niego (montowany z adapterami)
3w1 to jedynie Maxi Cosi Mura wchodzi w gre, bo tam fotelik też siła rzeczy Maxi Cosi, więc dobry. Do większości 2w1 da się wpiąć też Maxi Cosi z adapterami

Witam wieczorkiem. My byliśmy dziś na roczku ahh jak fajnie wyjść do ludzi[emoji16] wszyscy na mnie krzyczeli ze mam siedzieć ogólnie zmeczenie jest ale dałam radę [emoji6] kupilam w h&m jeansy ciążowe jakie wygodne ale ceny powalaja

Byłam dziś w h&m i szukałam wyprzedazowych spodni i byłam w szoku że bez problemu weszłam w rozmiar 36, aż mi się humor poprawił :D niestety nie kupiłam bo mi się krój nie podobał bo nogawki proste i za długie a niestety w moim Rozmiarze tylko te były
.
Już jestem w domu, na szczęście bo myślałam że zachowanie tesciowej doprowadzi do tego zw wybuchne i się poplacze. Wiecie czym po prostu przegiela? Dzień Wcześniej robiliśmy grilla (bo mieszka w tym samym domu siostra z mężem i synem mojego M) i psikalam go takim przeciw komarom, a że to Dziadostwo zostawilo ślady na spodenkach to mu rano przepralam, poiwesilam na dworze po czym zaraz ona podeszła i.poprawila bo źle powiesiłam bo nie umiem i dłużej by schly i u niej wiesza się tak jak ona mówi. No ludzie....

@kass.es Ty wybrałaś bebetto bresso? Ile za dwa w jednym u was? Mój mąż zachwycony krateczka albo paseczkami, a ja nadal szukam wózka marzeń :D

reklama

Foteliki mają termin ważności? Teraz to mnie zszokowalas :D

Do góry