reklama
tita82
Fanka BB :)
Ja tez nie czuje jeszcze. Raz na ruski rok pojedyncze pukniecie.A ja wam zazdroszczę ruchów. Niby coś tam czuje niekiedy, niby druga ciąża a nadal nie wiem czy to co czuje to ruchy dziecka
mamaincogito
Moja królewna się obudziła po zjedzeniu pizzy [emoji23][emoji23][emoji23]Łoooo czuję. Były tańce w środku teraz to już ze spokojem doczekam do środowej wizyty
Wczoraj poplywalam trochę i kurde powiem Wam, że super uczucie. Będę chodzić na basen, trochę mam obawy, bo z córką co chwilę infekcja, ale tutaj póki co obyło się bez. A też u mamyginekolog przeczytałam, że jak się ma skłonność do infekcji to po wizycie na basenie warto sobie zaaplikować probiotyk dla kobiet w ciąży i powinno być wszystko ok.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja waga od początku ciąży stoi w miejscu a brzuchol duży urósłDziewczyny, czy przybrałyscie na wadze?
Ja dziś się zwazylam i znowu kg do tyłu. Na początku ważyłam 53,5 kg, a teraz 50.3 kg. Trochę się martwię. Jestem w 17 tyg.
aaa dałam radę bez[emoji6] samo zeszłoCześć Dziewczyny,
@dreamscometrue wypij sobie to wapno, nie zaszkodzi Ci. Mnie odziwo nic nie gryzie, podejrzewam, że może to być dzięki wit B, która jest w witaminach dla ciężarnych. Zawsze byłam pierwsza pogryziona przez owady.p
@marta64 łącze się w bólu, tylko to nieuleczalny przypadek. Nikogo nie słucha.
Jeszcze nie wstałam z łóżka, pisze do Was, a B mizia mnie po pleckach Już sobie zażyczyłam chrupki z mlekiem na sniadanie
Co czytasz? Ja zaczęłam Cobena "Już mnie nie oszukasz"Witajcie dziewczyny w niedziele! Wstałam dziś o 11 i to ledwo... mąż nie był w stanie mnie dobudzić a już się zaczął martwić czy dobrze się czuje. 11h godzin snu... Ahh ale się wyspie podczas tego L4 [emoji16] Pogoda u nas dziś relaksacyjna, odpoczynek od upałów. Zamierzam cały dzień przeleżeć z ksiazka w ręku.
Co do ruchów, nie czułam ich w piątek ale miałam bardzo aktywny dzień i nie miałam nawet chwili by się nad nimi skupić i oczywiście na wieczor schizowałam. Od wczoraj jest balanga w moim brzuchu, maluch wierci się za każdym razem jak się położę na plecach. Dziś rano było apogeum ruchów, tuż po moim przebudzeniu, bo nie dość że chyba robił salta to jeszcze z wykopem bo po raz pierwszy było widac jak brzuch podskakuje od kopniaków Oczywiście jak zawołałam męża by to zobaczył, akrobata się zmęczył [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Witam wieczorkiem. My byliśmy dziś na roczku ahh jak fajnie wyjść do ludzi[emoji16] wszyscy na mnie krzyczeli ze mam siedzieć ogólnie zmeczenie jest ale dałam radę [emoji6] kupilam w h&m jeansy ciążowe jakie wygodne ale ceny powalaja
AnnieQ.
Ja nadal nie czuję ruchów, tylko brzuch mi sie napina na dole. Ale u mnie 16+2, wiec mam jeszcze czas. Z Oliwką poczułam dopiero w 22tyg. Generalnie zawsze jak się martwiłam, ze nic nie czuję, to zjadałam coś słodkiego, typu 1 cukierek i chwila moment był kopniak. Cukier bardzo ożywczo wpływa na dzidźki Polecam na przyszłe tygodnie tym z nas, które zaczną się martwić. Trochę cukru, kładziemy się na łóżku i czekamy
Ja przytyłam 0,5kg, ale dopiero teraz, przez ostatnie 2 tyg. Z tym, ze to chyba nie kwestia ciąży tylko grilla co tydzień i piwka 0% w ilości sztuk kilka
Ja przytyłam 0,5kg, ale dopiero teraz, przez ostatnie 2 tyg. Z tym, ze to chyba nie kwestia ciąży tylko grilla co tydzień i piwka 0% w ilości sztuk kilka
reklama
Tez nie czuję ruchów ale mam 17+5. Tyle ze pytałam lekarke to mowi do mnie a to ruchy to 22tc. Ja czuje mega wybrzuszenie na dole brzucha po lewej Mała tam chyba sobie zalega[emoji6]Ja nadal nie czuję ruchów, tylko brzuch mi sie napina na dole. Ale u mnie 16+2, wiec mam jeszcze czas. Z Oliwką poczułam dopiero w 22tyg. Generalnie zawsze jak się martwiłam, ze nic nie czuję, to zjadałam coś słodkiego, typu 1 cukierek i chwila moment był kopniak. Cukier bardzo ożywczo wpływa na dzidźki Polecam na przyszłe tygodnie tym z nas, które zaczną się martwić. Trochę cukru, kładziemy się na łóżku i czekamy