reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja wskoczylam w sukienki i tylko w nich chodze. Wczesniej zakladalam je dwa razy w miesiacu i tylko w okresie letnim :D jaka to jest ulga. Dzis na zakupach zaopatrzylam sie w kolejny femibion 2, bo ostatni juz zjadlam. Przy zakupie dwoch opakowan jest kubek niekapek gratis. Widzialam te promocje u nich na stronie, ale nie chcialo mi sie zamawiac i czekac. Dzis pani w aptece mi polecila ten zestaw. Kolezanka na medycynie ostatnio powiedziala mi, ze ta poprawa cery, wlosow to wlasnie moze byc od suplementow. A ja caly sadzilam, ze to ciaza tak cudownie na mnie wplywa :)
Ja też sukienki ewentualnie krótkie spodenki mam super ze cala ciążę mogłabym w nich chodzić. A że u nas upaly to narazie się nie martwię

reklama
Mi się wydaje, że ten duży pas na razie mi będzie zjeżdżał i spodnie się nie będą trzymały.
Kurcze, jedyny stacjonarny sklep z ciuchami ciążowymi w okolicy to h&m, chyba muszę się pofatygować i te brzydactwa przymierzyć (sorki, ale te pasy naprawdę mi się nie podobają [emoji12])

Dzięki dziewczyny za wskazówki!
Spódniczki fajne, dzięki Małgosiu!
Pas ma różny rozmiary zależności od spodni, jeśli jesteś szczupła i nosisz mały rozmiar spodni to i pas będzie mniejszy. Ja mam jedne za duże spodnie, na przyszłość, to pas nie spada ale w tyłku mi lecą póki co. Natomiast takie co rozmiar mam na teraz to pas jest idealnie dopasowany, a chodzę już od miesiąca w takich [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny mleduje sie z urlopu! Yy znaczy odpoczynek dopiero zaczynamy jutro. Poki co za nami wesele i poprawiny oraz tydzien roznych zalatwian w Polsce.
Na weselu szalalam do 3! Z parkietu prawie nie schodzilam, na poprawinach poprawilam, dzieki czemu nabawilam sie rwy [emoji23] ale ... 3 dni masazy meza i rozchodzenia i teraz jest juz prawie ok.
W zwiazku z tym ze pewnie przed rozwiazaniem nie bedziemy juz w Polsce to zrobilisny czesc zakupow dla bejbika. Od tetry do przewijaka. Reszte dokupimy juz w Niemczech. Lozeczko, wozek itd. Mozna by bylo wszystko w Pl ale nie ma jak przewiezc.
Jutro ruszamy na zasluzony jeziorny relax i mamy zamiar duzooo uzywac! Buziaki i gratuluje udanych wizyt!
Wypoczywaj :)

Widziałam ostatnio mutsy w użyciu w Poznaniu i mi się podobał, ale cena już nie.
Quinny Buzz też mi pasuje i będę szukać używanego.

Mam opcję pożyczenia gondoli (nie wiem jaka firma) od szwagierki, więc może wtedy po 6 miesiącach kupimy już tylko spacerówkę quinny, może nawet na nową jak nie będzie używanych.

Bugaboo też lekkie, ale strasznie drogie i nie bardzo mi się podobają.
Ja mam Bugaboo, wersja z gondola nieładna to fakt, ale spacerówka super. Ogólnie używamy cały czas nieprzerwanie od ponad 2 lat. Uwielbiam go :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A patrzyłaś na Espiro Next albo Bebetto Tito. Cena rozsądną i wydają się być solidnie wykonane. Choć nie mam porównania bo to moja pierwsza ciąża i narazie też się rozglądam
Espiro zdecydowanie za ciężki, bebetto śliczny ale szukam czegoś trochę lzejszego. mój wózek trzeci będzie i teraz chce iść w praktyczność a nie wygląd :-D chociaż z pierwszego byłam zadowolona

Dokładnie, też mi koleżanka powiedziała że tak szybko się z tych spodni nie wychodzi dlatego bez wahania się w takie zaopatrzylam.
1501847570-aaaaaa.jpeg

1501847586-aaaaaa.jpeg

A jeszcze czekam dzisiaj na paczuszke, przyjdą kolejne zdobycze [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Widziałam ostatnio mutsy w użyciu w Poznaniu i mi się podobał, ale cena już nie.
Quinny Buzz też mi pasuje i będę szukać używanego.

Mam opcję pożyczenia gondoli (nie wiem jaka firma) od szwagierki, więc może wtedy po 6 miesiącach kupimy już tylko spacerówkę quinny, może nawet na nową jak nie będzie używanych.

Bugaboo też lekkie, ale strasznie drogie i nie bardzo mi się podobają.
Identyczne odczucia jak moje co do wszystkich :D

reklama
Do góry