reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
ooo matko przepadłam na tym Ali :D wybrałam trochę rzeczy. Mam wrażenie że dla starszych dzieci są tańsze i oryginalniejsze ciuszki? Kupię potem z M (musimy coś z tego wybrać to mi pomoze) i mowil, że lepiej zapłacić kartą bo taniej wychodzi przelicznik na złotówki. @mamaincogito w dolarach patrzę i liczę po 4 zł. Ceny są zbliżone do naszych ale mają bardziej oryginalne wzory te ciuszki:)

reklama
ooo matko przepadłam na tym Ali :D wybrałam trochę rzeczy. Mam wrażenie że dla starszych dzieci są tańsze i oryginalniejsze ciuszki? Kupię potem z M (musimy coś z tego wybrać to mi pomoze) i mowil, że lepiej zapłacić kartą bo taniej wychodzi przelicznik na złotówki. @mamaincogito w dolarach patrzę i liczę po 4 zł. Ceny są zbliżone do naszych ale mają bardziej oryginalne wzory te ciuszki:)
Właśnie dlatego uwielbiam Ali :) bo takie popularne rzeczy mają sporo taniej, a w normalnych całkiem cenach bardzo oryginalne wzory :) (jakbyś chciała w Polsce kupić takie oryginalne wzory to min 2 razy więcej trzeba zapłacić :) )
Jak masz dobrą kartę to może wychodzić lepiej, chociaż mi na kredytowej zawsze 20-30 gr więcej za dolara niż na Przelewy24 liczyło. Teraz dolar jest po 3.60

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Widzę że szalejecie na Ali, a ja nadal czekam na płeć...
Ja się rozglądam póki co, jeszcze nie kupuje. A i tak wybieram bardziej unisex, bo lubię :)
Screenshot_20170803-092344.png

Te kombiaki to i dla dziewuchy i dla chłopaka

Załączniki

• Screenshot_20170803-092344.png
    Screenshot_20170803-092344.png
    37,1 KB · Wyświetleń: 289
Ja też przepadałam na tym Ali. Ale jeszcze nic nie zamawiam, mam nadzieję że 11-stego poznam płeć [emoji3] akurat po wypłacie [emoji23] także będę szaleć [emoji3]

Ja się rozglądam póki co, jeszcze nie kupuje. A i tak wybieram bardziej unisex, bo lubię :) Zobacz załącznik 817387
Te kombiaki to i dla dziewuchy i dla chłopaka

No tak masz rację ale nadal mnie coś powstrzymuje, potrzebuję takiej wiedzy że dla niego lub dla niej ma to być taki znak czy coś. Zresztą dla dziewczynek jakieś ubranka mam więc byłoby bez sensu kupować "za dużo"

Kusicie tym ali. Ja nawet kiedys zamowilam kilka rzeczy ale pozniej uznalam, ze to skarbonka jest a produkty nie zawsze najlepszej jakosci. Moze jak potwierdzi sie chlopak to cos zamowie, bo dla dziewczynki mam tyle, ze az za duzo [emoji6]

Powodzenia na wizytach! Czekam na same dobre wiadomosci [emoji4]

U nas dzis chlodniej, nawet balkon zamknelam. Pomalowalam paznokcie i czekam az wyschna. Pozniej lece do kuchni robic kapusniak, bo mnie naszla ochota [emoji4] Smaki w tej ciazy mam zupelnie inne niz z corka wiec wcale nie bede zdziwiona jak ten siusiak sie potwierdzi. Chociaz snilo mi sie dzisiaj, ze urodzilam dziewczynke [emoji6]

@kass.es gratuluje decyzji o l4 [emoji16]

@marta64 juz dwano mi sie spodobal.
Fajne ma rozkladanie,takie jakby elektryczne,naciskasz guzik

Kolezanka ma bo ja jej polecilam i zadowolona[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry