reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Czyli najlepiej zamawiać każda rzecz osobno? I za każdą osobno płacić? A nie nabijać do koszyka tysiąc rzeczy ? [emoji3]
W koszyku możesz mieć dużo rzeczy, ale od jednego sprzedawcy to tak właśnie ja zamawiam do 10-15$ za jednym razem.
Czasem jest tak że i tak Chińczyk wysyła dwie paczki ;) bo dobrze wiedzą, że tak można ominąć kontrolę ;)

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

@mamaincogito a za ile przeliczasz dolara? jeszcze mnie tylko zastanawia czy z kazdego konta korzystnie mozna placic?
Teraz dolar potaniałz więc teraz jest spoko.
Jak płacisz przez Przelewy24 to ci od razu przelicza na złotówki, więc wiesz ile płacisz. Możesz nie zapłacić jak ci się nie spodoba przelicznik i anulować zamówienie :) dlatego ja uwielbiam Ali, bo jest dużo bardziej korzystne dla klienta niż Allegro.
Ja sobie średnio przeliczam po 4 zł, jak był droższy to i po 4,5, ale to tak orientacyjnie żebym wiedziała

Takie sobie zapisałam kombiaki na początek :)
Screenshot_20170803-092344.png

Załączniki

• Screenshot_20170803-092344.png
    Screenshot_20170803-092344.png
    37,1 KB · Wyświetleń: 279
Teraz dolar potaniałz więc teraz jest spoko.
Jak płacisz przez Przelewy24 to ci od razu przelicza na złotówki, więc wiesz ile płacisz. Możesz nie zapłacić jak ci się nie spodoba przelicznik i anulować zamówienie :) dlatego ja uwielbiam Ali, bo jest dużo bardziej korzystne dla klienta niż Allegro.
Ja sobie średnio przeliczam po 4 zł, jak był droższy to i po 4,5, ale to tak orientacyjnie żebym wiedziała

A sa tam tez jakieś akcesoria, dekoracje do pokoju dziecięcego? Bo tak przeglądałam na szybko i nie widzę.

A sa tam tez jakieś akcesoria, dekoracje do pokoju dziecięcego? Bo tak przeglądałam na szybko i nie widzę.
Tak jest wszystko. Wpisz "baby room decor" i po lewej będziesz mieć mnóstwo kategorii, gdzie znajdziesz przeróżne rzeczy.
Bardzo popularne są np lampki w kształcie owoców, chmurek, królików, które w Polsce kosztuja ponad 100, a tam 20-30 zł.

Laski może ja szukać nie umiem ale co mi się podoba to ma kosmiczne ceny :D czuję się jak na zakupach w Smyku :D jak zacznę przeliczać na złotówki to szału nie ma...

reklama
Do góry