reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
@mamaincogito spoko to bedzie najwiekszy kielich w moim zyciu[emoji23]kiedys robilam sobie dite oczysczajaca z soku z cytryny i pilam ok 150 ml na raz duszkiem ,to w sumie tez bylo okrpone ale dalo sie ,wylacze myslenie o smkau[emoji4]
Bardziej martwi mnie to siedzenie,toz to nuda[emoji4]

@KasiaR79 @monia_123 @Zabamonika @kass.es powodzenia na wizytach,ja juz siedze z biegunka [emoji23]

@szarotka27 super wiesci[emoji5][emoji5][emoji5]przezycia to masz rzeczywiscie non stop:/
Jedz nad morze i odpocznij[emoji5]

@wiki86 witaj[emoji4]

@Lovi23 oszczedzaj sie a na pewno bedzie w porzadku,wtedy bylas nieswiadoma i nie reagowalas odpowiednio,tu masz wszystko pod kontrola[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No właśnie to jest najgorsze,że w poprzedniej ciąży położyłam się do łóżka z szyjka 2,5 cm... leżałam tydzień, później kolejny tydzień w szpitalu już z rozwarciem. Fakt,że bez żadnych leków (Bo taka miałam super doktorke, że nawet mi nie wspomniala czy mogę coś brać... stwierdziła, że leki przepisze mi za 3 tygodnie) i leżenie powinno wystarczyc. Czasem nie wystarcza.

Ale nie ma co smecic [emoji3] jestem dobrej myśli [emoji3]

Powodzenia dziewczyny! Ja mam wizytę na 14:20, wiec do 14 w pracy, szybko zleci :) I wiecie co? Biorę L4. Wczoraj mąż, siostra, szwagier i babcia tak mi wyprali mózg namawiając by isc na zwolnienie że postanowiłam że pojde. Od jutra.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No super ! [emoji3]

@Lovi23 oczywiscie ,ze musi byc dobrze,ale szewka wtedy tez nie bylo?a leki moim zdaniem tez sa wazne,trafilas na beznadziejna lekarke wtedy:/

@kass.es i dobrze odpoczywaj,tylko ja bede pracowac[emoji3]ale u mnie to inaczej ,mamy swoja dzialalnosc i teraz pracuje tylko po 3 godzinki[emoji4]

@Lovi23 oczywiscie ,ze musi byc dobrze,ale szewka wtedy tez nie bylo?a leki moim zdaniem tez sa wazne,trafilas na beznadziejna lekarke wtedy:/

@kass.es i dobrze odpoczywaj,tylko ja bede pracowac[emoji3]ale u mnie to inaczej ,mamy swoja dzialalnosc i teraz pracuje tylko po 3 godzinki[emoji4]

Tak, wtedy byłam bez leków i bez szewka..

Powodzenia dziewczyny! Ja mam wizytę na 14:20, wiec do 14 w pracy, szybko zleci :) I wiecie co? Biorę L4. Wczoraj mąż, siostra, szwagier i babcia tak mi wyprali mózg namawiając by isc na zwolnienie że postanowiłam że pojde. Od jutra.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Och kobieto wreszcie się zdecydowalas :-)

@dreamscometrue poproszę o wpisanie mnie na 30.08 na wizytę kontrolną. Mam wizyty dzień po dniu xD I jeśli mogę Cię prosić to zmień mnie na liście miejscowości po prostu na mazowieckie bo do Łowicza też mam kawałek, dopiero zerknęłam hehe ;-)

Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze i kolejne wizytujące bo ja znikam na trochę.

Muszę zacząć nas w końcu pakować bo jutro wszystkiego nie ogarnę i będę stękała jak przyjdzie mi pakować nas jak zwykle na wieczór ostatniego dnia. Mam trochę do pozałatwiania, a w sobotę rano ruszamy. Odezwę się bliżej połówkowego chyba, że uda mi się wcześniej to też dam znak. Zapewne będę Was podczytywać w miarę możliwości :-)

Tak więc samych dobrych wiadomości i spokojnych dni! :*

reklama
Do góry