reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Hej dziewczyny.

@tita wszystkiego najlepszego [emoji6]

@Drin napisz coś więcej o siebie [emoji6]

Tak, pogoda się pogorszyła, co mnie bardzo cieszy bo w takie upały mam napady alergii, już chyba wpadajacej w atme, w nocy siedziałam od 4 do 6 i kaslalam, płuca mi świadczaly. Tamto lato przeżyłam bez takich atrakcji a teraz widać już słabo.

@ Mooms lo matko, dawaj znać na bieżąco co tam z brzuchem.

@ Kejka przykro mi z powodu babci [emoji20] jak dzisiaj samopoczucie?

reklama
Nie dziękuje dziewczyny, wizyta dopiero o 19 więc odezwę się wieczorem w tej sprawie. Jakoś się denerwuje czy wszystko OK i mam już jakieś czarne myśli... Właśnie tak patrzę, że dzisiaj jestem jedyna :-)

@Magiczna83 moja "piłeczka" ping pongowa to nie było żadne wybrzuszenie tylko sobie 3-4 x postukała i zniknęła.

U nas słońca nie ma na tą chwilę, ale dalej jest parno. Ja odliczam godziny do 19.

My we wrześniu mamy 3 rocznice ślubu, a ogólnie w kwietniu będzie 10 lat razem.

Cześć dziewczyny [emoji4] ja już od 2 godzin na nogach, ale coś nie mam dnia dzisiaj... Nie wyspałam się i spaliłam sobie śniadanie [emoji23] niby temperatura poniżej 30st ale duszno strasznie. Siedzę i się zastanawiam jak ja przetrwam kolejny taki dzień. Może pojedziemy z mężem na basen [emoji4]

@tita82 gratulacje i miłego świętowania!

@szarotka27 powodzenia na wizycie, wszystko będzie dobrze [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie dziękuje dziewczyny, wizyta dopiero o 19 więc odezwę się wieczorem w tej sprawie. Jakoś się denerwuje czy wszystko OK i mam już jakieś czarne myśli... Właśnie tak patrzę, że dzisiaj jestem jedyna :-)

@Magiczna83 moja "piłeczka" ping pongowa to nie było żadne wybrzuszenie tylko sobie 3-4 x postukała i zniknęła.

U nas słońca nie ma na tą chwilę, ale dalej jest parno. Ja odliczam godziny do 19.

My we wrześniu mamy 3 rocznice ślubu, a ogólnie w kwietniu będzie 10 lat razem.

My też we wrześniu mamy 3 rocznice ślubu :) Dokładnie 6 września :)
Powodzenia dzisiaj!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas dzisiaj ochlodzenie, chmury i 24 stopnie max. A wczoraj bylo tak fajnie. Prawdziwe lato. Bylismy nad jeziorem, mloda sie wypluskala. Wrocilismy wieczorem to tylko zjadla kolacje i poszla spac. No i co, jeden dzien lata i teraz tydzien jesieni. Mazury... Trzeba sie przeniesc gdzies na dol, przynajmniej bedzie cieplo ;-)

Ja ruchy czuje nieregularne ale jak juz sie pojawia to takie konkretne. Kilka razy czulam jakby maluch fikolka robil. Dziwne to, w pierwszej ciazy nie czulam takich ruchow.
Zapraszam w okolice Wrocławia! U nas skwar już od paru dni, nawet w nocy gorąco:/

Coś więcej o sobie... Hmmm :) w grudniu kończę 29lat, moje córki mają 9 i 2lata :) dzidziuś jak najbardziej planowany :) to jest moja 4ciaza bo w zeszłym roku poroniłam w 9tyg. I w sumie w kwietniu nastąpił złoty strzał bo się udało za pierwszym razem :D pochodzę z Wielkopolski :) my z mężem również we wrześniu mamy rocznicę ślubu :) 6tą a razem jesteśmy już 11lat :)

Coś więcej o sobie... Hmmm :) w grudniu kończę 29lat, moje córki mają 9 i 2lata :) dzidziuś jak najbardziej planowany :) to jest moja 4ciaza bo w zeszłym roku poroniłam w 9tyg. I w sumie w kwietniu nastąpił złoty strzał bo się udało za pierwszym razem :D pochodzę z Wielkopolski :) my z mężem również we wrześniu mamy rocznicę ślubu :) 6tą a razem jesteśmy już 11lat :)
Witaj :-) też mam dwie córki 10 i 2,5 lat :-) trzecie również planowane :-)

reklama
Czytałam i czytam i już połowe zapominałam co miałam napisać.

Zazdroszczę Wam tych rocznic, my na 2019 planujemy dopiero ślub. Od 3 lat jesteśmy razem.
Mieliśmy jechać nad Zalew ale slońca coś nie ma, a na termomemtrze i tak 30 st. I coś się dziś źle czuje, mdłości wróciły :/

@szarotka27 czekam na sama dobre wiadomości :)

Do góry