reklama
xssenia
Fanka BB :)
ja z wizyty zrezygnowłam jednak wczoraj, dobrze sie czulam wiec przestalam sie martwic. strach wyjsc dzis na zewnątrz... krakow doslownie plonie... jak lubie cieplo, tak takie upaly to jest przegiecie... przynajmniej w ciazy... chodze jak opetana od wiatraka pod zimny prysznic i tak w kółko... a jeszcze niedawno potrafilam lezec plackiem na takim sloncu dobrych kilka godzin...
Małgosia87
Ja tez nie mam dostępunapiszcie mi dziewczyny kto nie ma dostępu to napiszę jeszcze raz do administratorki. niestety ja nie mogę sama Was dodać. jak się więcej dziewczyn nazbiera to do Niej się odezwę, bo nie chcę z każdą z osobna
malinka1000
możesz mi podac nazwe tych plasterków? choc mój Mały się nie drapie, boi się wiec tego nawet nie rusza choc mowi ze swędzi a potem boli nie miłosiernie. najgorsze sa te burchle w których zbiera się surowica, poki nie pekna to noga spuchnieta i sinaJa byłam uczulona jak byłam dzieckiem. Nic nie pomagało. Teraz dostałam do testowania takie plasterki które się naklejka na ukąszenia i możesz z tym spróbować bo testowalam na sobie i nie swędzi tak czyli mniej się podrażnia. Przynajmniej może drapac nie będzie.
Jeśli chodzi o kleszcza mam czekać i za jakiś czas zrobić badania czy coś nie ma.
marta64
Xarasan. Może mu coś pomogą, mnie po nich nie swędzi, i szybciej znika. Ale ja to już nie mam takiej alergii jak za dziecka. Bo wtedy to gule wielkie spuchniete się robiły co naprawdę mocno bolalomożesz mi podac nazwe tych plasterków? choc mój Mały się nie drapie, boi się wiec tego nawet nie rusza choc mowi ze swędzi a potem boli nie miłosiernie. najgorsze sa te burchle w których zbiera się surowica, poki nie pekna to noga spuchnieta i sina
mamaincogito
Jezu... Nie nadrabiam. Dopadło mnie jakieś paskudztwo, na nowo mdłości, wymioty. Wracam do żywych. Wczoraj zmywiotowalam przed badaniami :/
Po dzisiejszej wizycie mamy 250 g 100% babeczkę! Kawał kobietki! Już się ułożyła główkowo, ruchy czuje coraz lepiej. Fajowo jest gdyby nie te mdłości...
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Po dzisiejszej wizycie mamy 250 g 100% babeczkę! Kawał kobietki! Już się ułożyła główkowo, ruchy czuje coraz lepiej. Fajowo jest gdyby nie te mdłości...
bbubbka
Annie na pewno z długiego siedzenia :/ ja nawet 1 godz bym nie wysiedziałem bo zaraz by mnie bok kul...
Lovi haha [emoji23]biedne psiaki
Milkyway bo według Hm... zasad robi sie raz w pierwszym trymestrze. Ja mam chora tarczyce wiec robię co miesiąc.
Dreamscometrue ja nie Biore tabl przed badaniem tsh.
Kasia, Mamaincognito powodzenia na wizytach
Marta mam takie same odczucia jak ty, po poronieniu nagle dosłownie w miesiąc 10 kg więcej na wadze !! Teraz tylko cos słodkiegolub tłustego i juz więcej na wadze eh... tarczyca wykończyła mój fantastyczny metabolizmu wcześniej byłam chuderlak i mogłam jeść wszystko...
Mamaincognito super wiadomości! Gratuluje córeczki [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Lovi haha [emoji23]biedne psiaki
Milkyway bo według Hm... zasad robi sie raz w pierwszym trymestrze. Ja mam chora tarczyce wiec robię co miesiąc.
Dreamscometrue ja nie Biore tabl przed badaniem tsh.
Kasia, Mamaincognito powodzenia na wizytach
Marta mam takie same odczucia jak ty, po poronieniu nagle dosłownie w miesiąc 10 kg więcej na wadze !! Teraz tylko cos słodkiegolub tłustego i juz więcej na wadze eh... tarczyca wykończyła mój fantastyczny metabolizmu wcześniej byłam chuderlak i mogłam jeść wszystko...
Mamaincognito super wiadomości! Gratuluje córeczki [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
kasia2309
Byłam zanieść do pracy zl, zrobić badania i w warzywniaku. Tam jest niemiłosiernie ciepło, ciuchy do prania. A samochód tak nagrzany, że ani się oprzeć nie dało. Bleh.
Dziewczyny przy jakiej wartości hgb lekarz zalecił Wam suplementacje? Mi w miesiąc spadło z 13,3 do 11,8 ale w sumie gorąco jest, piję bardzo dużo. chyba nie będę się tym szczególnie martwić
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny przy jakiej wartości hgb lekarz zalecił Wam suplementacje? Mi w miesiąc spadło z 13,3 do 11,8 ale w sumie gorąco jest, piję bardzo dużo. chyba nie będę się tym szczególnie martwić
AnnieQ.
Jezu... Nie nadrabiam. Dopadło mnie jakieś paskudztwo, na nowo mdłości, wymioty. Wracam do żywych. Wczoraj zmywiotowalam przed badaniami :/
Jak ja bym chciała juz miec te 100% pewnosci!!! Wtedy migusiem do piwnicy po kartony i siatki z rzeczami, pranko, prasowanko - ja to akurat lubię. Godzinami mogłabym siedzieć w dziecięcych ciuszkach
reklama
kasia2309
@mamaincogito gratuluję! Super wiadomości [emoji4] obyś szybko poczuła się lepiej.