reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Tak, właśnie już w poniedziałek pisałam że bardzo serdecznie mnie przyjęła po zwolnieniu :) Dlatego tak bardzo nie chce aby miedzy nami był jakiś kwas.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kwas czy nie kwas... dziecko powinno być najważniejsze [emoji6] zwłaszcza, że boli Cię brzuch... a Twoja szefowa powinna zrozumieć.
Ale zrobisz co uważasz...

Kwas czy nie kwas... dziecko powinno być najważniejsze [emoji6] zwłaszcza, że boli Cię brzuch... a Twoja szefowa powinna zrozumieć.
Ale zrobisz co uważasz...

Dziecko jest najważniejsze. Ale też nie chce panikować na byle ucisk czy zakłucie bo wiem, że czy sie leży, chodzi one beda się pojawiać. Dzisiaj mam luz w pracy, bo wie, że wczoraj się przeforsowałam, wiec odpoczywam choć ja jestem z tych co na miejscu nie potrafią usiedzieć. Za tydzien w czwartek wizyta u lekarza, zobaczymy co on mi sam powie :)

Dziecko jest najważniejsze. Ale też nie chce panikować na byle ucisk czy zakłucie bo wiem, że czy sie leży, chodzi one beda się pojawiać. Dzisiaj mam luz w pracy, bo wie, że wczoraj się przeforsowałam, wiec odpoczywam choć ja jestem z tych co na miejscu nie potrafią usiedzieć. Za tydzien w czwartek wizyta u lekarza, zobaczymy co on mi sam powie :)

Na pewno będzie dobrze, ja niby jestem na L4 a tez mnie potrafi kłuć, ciągnąć, gnieść. Nie leże 24 h na dobe :)

Na pewno będzie dobrze, ja niby jestem na L4 a tez mnie potrafi kłuć, ciągnąć, gnieść. Nie leże 24 h na dobe :)
Mnie też gniecie, kłuje itp, ostatnie 2 dni daly mi w kość, najbardziej to po bokach daje, koło pachwin. Ale mam tak praktycznie od początku, na wizytach wszystko wychodzi ok, więc profilaktycznie biorę dodatkowo magnez, Pani doktor pozwoliła.

To prawda ale ja mam na myśli nawet podnoszenie rak do góry... sama pisałaś, że od tego boli Cię brzuch..

To przeczytałam w Internecie :)

1501240719-aaaaaa.png

To prawda ale ja mam na myśli nawet podnoszenie rak do góry... sama pisałaś, że od tego boli Cię brzuch..

To przeczytałam w Internecie :)

1501240719-aaaaaa.png
Jeszcze jak nie byłam w ciąży, chyba z 3 lata temu właśnie o tym czytałam i do teraz mam w pamięci, czasem się człowiek zapomnij, aczkolwiek staram się pamiętać o tym ;)

Też tak myślałam że jak troche więcej podniosę czy zrobię duże porządki w domu to mi nic nie będzie. A tu nagle krwiak. A pierwsza ciąża książkowa oprócz ciągłych wymiotów. Także uważam że jednak należy na siebie chuchać i dmuchać [emoji4]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry