reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Hej, miło mi do Was dołączyć ;) om 6.04.2017 termin porodu 11.01 2018 :) na prenatalnych mówili, ze dziewczynka ( prawdopodobnie Helenka) :)
Pozdrawiam, Karolina :)
Ps. Też mam kucie i ciągnięcie w brzuchu w okolicach jajnika, mój gin mówi, że to normalne :)

Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
Helenka [emoji7]
Uwielbiam to imię.
Moja córka miała się tak nazywać ale mąż mi się zbuntował [emoji6]

reklama
@Karla90 witaj[emoji4]

Po drodze do pracy naszlo mnie na drozdzowke z makiem i w jednej piekarni nie bylo,w drugiej byla ,cala spalona ,z desperacji kupilam ale zjadlam kilka gryzow i zawiedziona wyrzucilam do kosza [emoji58]
A dzis znow mnie mdli i myslalam ,ze to mi pomoze[emoji4]

Ja biore slowmag to lek a nie suplement(tak mowila farmaceutka)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny.
Mój doppler kończyn w porządku i Doktor pytał gdzie mój brzuch :))
Powiem Wam, że tak mnie dziś wzięło na eklera z masą budyniowa. No ale jeszcze nie wolno.
W poniedziałek mam Usg i nie mogę doczekać, prawdopodobnie dowiem się czy to chłopiec czy dziewczynka :)

A, i ja też biorę Magnez od początku ciąży. MagneB6.

@Lovi23 niesamowicie co sie moze podziać z brzuszkiem! Takie coś mnie jeszcze nie spotkało!
Jedynie co mnie dziś meczy to wielkość brzucha i tak sobie mysle czy dzis nie jest przełomowy dzień i czy on przypadkiem nie rośnie bo z godziny na godzine mam wrażenie ze jest większy [emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No np. sobie leżę tak jak teraz przed tv [emoji3] A tu nagle mój brzuch przybiera dziwne kształty, robi się taki jajkowaty jakby ktoś chciał mi go wyrwac - tak się stawia... dotykam, a on dosłownie twardy jak kamień (dołączę wam zdjęcie bo raz udało mi się to uchwycic) po chwili puszcza i brzuch normalny "luzny "

To rzeczywiście ciężko masz. Mój w takim razie nie twardnieje ale pobolewa praktycznie cały dzień. Póki co leżę, leżę i jeszcze raz leżę. Czasami czuję jeszcze takie dziwne klucie w pochwie. Jakby ktoś mi szpilke wbijał.

reklama
Jestem po wizycie, z dzidziusiem wszystko dobrze, rośnie sobie [emoji4] no i w końcu wiem kto tam mieszka [emoji16]
1501263914-aaaaaa.jpeg

Rafałek [emoji7]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry