reklama
Cześć dziewczyny, ja już po wizycie
Wszystko jest super, maleństwo zdrowe, wszystkie pomiary w normie Bardzooo się cieszymy z mężem
Lekarz niby powiedział, że na połówkowe jest troszeczkę za wcześnie, ale dzidzia ma wszystko już tak rozwinięte, że spokojnie można było pomierzyć, dlatego takie wstępne połówkowe mam za sobą Niestety, nie pokazała dzidzia nam swojej buzi, ale może następnym razem
No i nasze maleństwo to dziewczynka, córeczka Maja
Nasze 187 gramy szczęścia
Wszystko jest super, maleństwo zdrowe, wszystkie pomiary w normie Bardzooo się cieszymy z mężem
Lekarz niby powiedział, że na połówkowe jest troszeczkę za wcześnie, ale dzidzia ma wszystko już tak rozwinięte, że spokojnie można było pomierzyć, dlatego takie wstępne połówkowe mam za sobą Niestety, nie pokazała dzidzia nam swojej buzi, ale może następnym razem
No i nasze maleństwo to dziewczynka, córeczka Maja
Ostatnia edycja:
mamaincogito
Fanka BB :)
Wstałam po drzemce, złapał mnie straszny skurcz w boku.
Poszłam do łazienki, na papierze rozowo-czerwono-brazowh śluz. Poszłam za chwilę i znowu to samo, ale mniej.
Jestem przerażona
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Poszłam do łazienki, na papierze rozowo-czerwono-brazowh śluz. Poszłam za chwilę i znowu to samo, ale mniej.
Jestem przerażona
marta64
Jak miałaś skurcz to ja bym wzięła nospe, a potem na IP albo obserwowała jeszcze trocheWstałam po drzemce, złapał mnie straszny skurcz w boku.
Jestem przerażona
michasia30
Wstałam po drzemce, złapał mnie straszny skurcz w boku.
Jestem przerażona
[emoji33][emoji33][emoji33]
Dalej boli? Czy to był jednorazowy skurcz?
Kontroluj to, a jeśli sytuacja się powtórzy to śmigaj do szpitala.
marta64
Tak na regularne za wcześnie ale jak już wie czego oczekiwać to łatwo jej będzie wyczaic ;-) ja mimo że tydzień młodsza już prawie codziennie czuje brzdaca. Jak będzie taki ruchliwy jak Blanka to niedługo nie będę miała chwili spokoju, bo ona wiercila się 23 godziny na dobęU Ciebie za wcześnie raczej na regularne ruchy [emoji6] tylko pamiętaj ze dedektora nie można za często używać
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
marta64
Wiesz na chwilę obecną nasze dzidzie są małe jak się dobrze ułoży to będziesz czuć, a czasem może się schować gdzieś tam głębiej że niestety wtedy nic nie da się poczućWitajcie dziewczyny w ten pochmurny wtorek!
Wczoraj sobie zapeszyłam tym sikaniem w nocy bo o 2 w nocy obudził mnie tak napełniony pęcherz ze ledwo dobiegłam do łazienki [emoji16] Pózniej o 7,8,9 - co godzine latałam jak z piórem. Teraz się unormowalo
Rano znów włączają mi sie smaki na kawe, mieszam zwykła kawe z Inką, taka trochę oszukana kawa
I właśnie przyszedł mi detektor tętna - a ja siedze w pracy! Aż miałam ochote isc do łazienki i go przetestować ale poczekam aż bede w domu Mąż za to stwierdził że skoro wczoraj poczułam Dzidziusia to moge zwrócić detektor... tylko że od wczoraj te ruchy się nie powtórzyły Pociesza mnie jednak to, że to musialbyc Dzidziuś bo jelita pracują non stop, a ten ruch był inny, dla mnie nowy
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Monia wspaniałe wiadomości [emoji813] [emoji1] a kolejna wizyta coś wiadomo?Cześć dziewczyny, ja już po wizycie
No i nasze maleństwo to dziewczynka, córeczka MajaNasze 187 gramy szczęścia
marta64
Koszmarne przeżycia... Ja pamiętam jak młodsza miała pół roku i ja badaniach u okulisty byliśmy i wsadzala jej do oka takie druty jak z horroru żeby tam zajrzeć, jeju młoda płakała a ja razem z niaJa to rozumiem....
Jak mała miała nie całe 15 miesięcy robiłyśmy w PL badania.
Musiała mieć pobrana krew.
Z tym ze do badania na witaminę D ( chyba nie pamietam czy było to) musiała mieć pobrana krew z żyły.
Ja trzymałam ja na kolanach a teściowa rękę.
Trauma na całe życie.
Ona jeszcze 15 minut po się zanosiła a ja razem z nią.
Powiedziałam ze już nigdy,jeśli nie będzie niezbędne.
Do dziś na sama myśl mam łzy w oczach.
reklama
Jej czemu co chwilę komuś się to przytrafia. Będziesz szła na IP? To na pewno nic strasznego[emoji8]Wstałam po drzemce, złapał mnie straszny skurcz w boku.
Jestem przerażona