reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Hej dziewczyny,

Ja od wczoraj jestem niespokojna, boje sie o dzidzie :-( jak ja wam zazdroszcze usg na kazdej wizycie, ja kolejny raz uslysze i zobacze bąbla za miesiac na polowkowych. Gdybym chociaz czula jakies musniecia a tu dupa bo mam lozysko na przedniej scianie... i ta strata jednej z naszych forumowiczek :-( i jeszcze deszcz pada buuuu
Kochana do dupy dzień dzisiaj fakt ale bez zalamywania mi sie proszę! Zrób sobie kakao posiedz pod kocem poogladaj akcesoria dla dzidzi albo poprzednie zdjęcia usg[emoji5] każda z nas sie stresuje, zle wieści nie pomagają, ale co ma być to będzie...

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
@AnnieQ ja wyslalam meza na pobranie krwi. Miala pobierane z zyly. Na szczescie pielegniarka byka sprawna i zalatwila wszystko szybko. Oczywiscie placz tez byl ale nie bylo zle.

Witajcie dziewczyny w ten pochmurny wtorek!
Wczoraj sobie zapeszyłam tym sikaniem w nocy bo o 2 w nocy obudził mnie tak napełniony pęcherz ze ledwo dobiegłam do łazienki [emoji16] Pózniej o 7,8,9 - co godzine latałam jak z piórem. Teraz się unormowalo :)
Rano znów włączają mi sie smaki na kawe, mieszam zwykła kawe z Inką, taka trochę oszukana kawa ;)

I właśnie przyszedł mi detektor tętna - a ja siedze w pracy! Aż miałam ochote isc do łazienki i go przetestować ale poczekam aż bede w domu :) Mąż za to stwierdził że skoro wczoraj poczułam Dzidziusia to moge zwrócić detektor... tylko że od wczoraj te ruchy się nie powtórzyły :( Pociesza mnie jednak to, że to musialbyc Dzidziuś bo jelita pracują non stop, a ten ruch był inny, dla mnie nowy :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny w ten pochmurny wtorek!
Wczoraj sobie zapeszyłam tym sikaniem w nocy bo o 2 w nocy obudził mnie tak napełniony pęcherz ze ledwo dobiegłam do łazienki [emoji16] Pózniej o 7,8,9 - co godzine latałam jak z piórem. Teraz się unormowalo :)
Rano znów włączają mi sie smaki na kawe, mieszam zwykła kawe z Inką, taka trochę oszukana kawa ;)

I właśnie przyszedł mi detektor tętna - a ja siedze w pracy! Aż miałam ochote isc do łazienki i go przetestować ale poczekam aż bede w domu :) Mąż za to stwierdził że skoro wczoraj poczułam Dzidziusia to moge zwrócić detektor... tylko że od wczoraj te ruchy się nie powtórzyły :( Pociesza mnie jednak to, że to musialbyc Dzidziuś bo jelita pracują non stop, a ten ruch był inny, dla mnie nowy :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U Ciebie za wcześnie raczej na regularne ruchy [emoji6] tylko pamiętaj ze dedektora nie można za często używać

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Kass - dlaczego chcesz zwracac detektor ?
Później też się przyda, nieraz bobo sobie śpi cały dzień... I po co niepotrzebnie się martwić... wtedy odpala się detektor i człowiek od razu spokojny ;)

Hej dziewczyny!

Powodzenia wizytujacym I dobrze ze Lovi rozwiejesz watpliwosci.

@Ann90 dziekuje Ci bardzo za wczorajsza rade co do snu. Pierwszy raz od dawna nie wstalam obolala! Raz jeszcze dziekuje, wyprostowane Bogu I zeinieta cienka kolderka naprawde pomogly!

reklama
Do góry