reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Moni super wiadomości gratuluje córeczki ;)

Mamaincognito dużo tego ? Moze jedz na IP ?
Widzę ze jedziesz.. daj znac co ci powiedzą [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zostaje w szpitalu, na szczęście brak aktywnego krwawienia. Najpewniej wysiłkowe z szyjki macicy, ale szyjka długa, twarda i mocno trzyma. Łożysko nisko, ale nie ma śladów odklejenia. Dzidzia dzielna, zdrowa.
Na obserwację mam zostać, jak do jutra się nie powtórzy to jutro max pojutrze mnie wypisza. Córka zostanie z dziadkami i tatusiem. Niestety muszę się oszczędzać, a ostatnio dźwigała dużo i często mała :( będzie ciężko, ale jak widać nie jest mi pisane normalne funkcjonowanie

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zostaje w szpitalu, na szczęście brak aktywnego krwawienia. Najpewniej wysiłkowe z szyjki macicy, ale szyjka długa, twarda i mocno trzyma. Łożysko nisko, ale nie ma śladów odklejenia. Dzidzia dzielna, zdrowa.
Na obserwację mam zostać, jak do jutra się nie powtórzy to jutro max pojutrze mnie wypisza. Córka zostanie z dziadkami i tatusiem. Niestety muszę się oszczędzać, a ostatnio dźwigała dużo i często mała :( będzie ciężko, ale jak widać nie jest mi pisane normalne funkcjonowanie

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze ze wszystko ok

Do góry