reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Mnie też coś tam kłuje i pobolewa, i za każdym razem gdy poczuje że coś mi tam leci to biegnę do łazienki sprawdzić czy to nie plamienie. Zwariowana mamuska ;)
A mam pytanko bierze któras z Was eutyrox? Ja przed ciąża miałam jakieś przeboje z tsh , ma początku ciąży było 2.4 A później 3.76 i dostałam dawkę 37.5, ponieważ moja Pani ginekog ma również specjalizacje z endokrynologi. Mam nadzieję że to mocno nie wpływa na dzidziutka.
Udanego dnia wszystkim ! Samych dobrych wieści ;)
Ja bralam teraz biorę letrox

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
Annie tylko pozazdrościć tak wspaniałego samopoczucia i braku objawów ;)

W pierwszej ciazy dopiero w 3 trymestrze wstawałam w nocy na siku ;) pewnie i Ciebie będzie podobnie ;)

Moni Lovi Monia powodzenia na wizytach !!

Jolen euthyrox moze tylko pomoc dzidzi ;) ja mam gigantyczna dawkę 112,5 i chyba tylko dzięki lekom mogą utrzymać ciąże.

Ja juz jestem spokojna o dzidzie bo przynajmniej 3 razy dziennie daje znac ze jest w brzuszku ;) w niedziele wieczorem tak mocno sie wiercił ze maz nawet pod ręka poczuł [emoji7][emoji7] teraz tez szaleje ;)
Strasznie to dla mnie dziwne ze tak wcześnie tak mocno czuje ruchy bo z moja Zu to na tym etapie zaczynałam czuć smyranie tylko w brzuchu ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam z rana :-) Pospalam dzisiaj do 9.30. Szok! Od 3 lat, czyli od kiedy moje dziecko sie pokawilo, nie spalam tak dlugo. Az mnie glowa boli ;-)

@Lovi23 a moze to stawianie macicy to skurcze Braxtona-Hicksa? Czytalam, ze w drugiej ciazy sa bardziej odczuwalne i pojawiaja sie juz od 16 tyg.

Taka ciaze bezobjawowa jak posalyscie mialam z corka. Mdlosci mialam moze ze 2 razy. Jedynie cycki czulam. No i wiadomo pod koniec to juz czlowiek czuje sie jak slon. Za to teraz nadrobilam. A jak juz mi wszystko przeszlo to teraz ten dziad krwiak sie przypaletal. Caly czas mam nadzieje, ze w poniedzialek juz go nie bedzie...
A tu moje sniadanko ;-)
d81058499502a56b5fe2cec3789fc185.jpg

Witam z rana :-) Pospalam dzisiaj do 9.30. Szok! Od 3 lat, czyli od kiedy moje dziecko sie pokawilo, nie spalam tak dlugo. Az mnie glowa boli ;-)

@Lovi23 a moze to stawianie macicy to skurcze Braxtona-Hicksa? Czytalam, ze w drugiej ciazy sa bardziej odczuwalne i pojawiaja sie juz od 16 tyg.

Taka ciaze bezobjawowa jak posalyscie mialam z corka. Mdlosci mialam moze ze 2 razy. Jedynie cycki czulam. No i wiadomo pod koniec to juz czlowiek czuje sie jak slon. Za to teraz nadrobilam. A jak juz mi wszystko przeszlo to teraz ten dziad krwiak sie przypaletal. Caly czas mam nadzieje, ze w poniedzialek juz go nie bedzie...
A tu moje sniadanko ;-)
Oo zupelnie podobne jak moje [emoji16] tylko ja jestem łakoma więc razy dwa [emoji16]

Dzisiaj dziala ta strona projektbody ale wszystkie rozdane[emoji57] zapomniałam miałam rano wejść...

A tu moje sniadanko ;-)
Mogą być. Ale jakby nie było, to dalej jest SKURCZ, który może u mnie powodować skracanie szyjki (jeżeli się nasilaja) :)

W każdym bądź razie mam na to brać magnez i nospe.

No i też nie wiem jak ten mój szewek będzie zachowywał się przy tych twardnieniach brzucha... I bądź tu mądry.

Na szczęście niedługo do ginekolog się wybieram :)
Już się nie mogę doczekać. :D
A przed wizytą chce jeszcze odwiedzić szpital i odebrać mój wypis :)

Mogą być. Ale jakby nie było, to dalej jest SKURCZ, który może u mnie powodować skracanie szyjki (jeżeli się nasilaja) :)

W każdym bądź razie mam na to brać magnez i nospe.

No i też nie wiem jak ten mój szewek będzie zachowywał się przy tych twardnieniach brzucha... I bądź tu mądry.

Na szczęście niedługo do ginekolog się wybieram :)
Już się nie mogę doczekać. :D
A przed wizytą chce jeszcze odwiedzić szpital i odebrać mój wypis :)

A mogę wiedziec czemu masz założony szew? Zrozumiałam że skraca ci się szyjka ? Lekarz to wykrył na wizycie ? Czy coś się działo niepokojącego ?

reklama
Do góry