reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Kurde, dziewczyny, ja w ogóle nie wstaję w nocy na siku. Ja w ogóle chyba jestem kosmitą. Przez całą ciążę-wymiotów brak, ból piersi-brak, problemy ze snem-brak, mdłości-delikatne i bardzo rzadkie, katar-brak, żeby nie sporadyczne kłucia w podbrzuszu, dziwne napady głodu i zawroty głowy przy wstawaniu, to właściwie nie wiedziałabym czym jest ciąża.

reklama
Kurcze. Miałam sie nie stresować i nie panikować, ale... Kłuje mnie brzuch. Moze nie jest to silny ból, ale ciagly od 2_3h. Zaaplikowalam luteine i leżę. ... Lekko zmartwiona :(
Nie miałam tak wcześniej

Kurde, dziewczyny, ja w ogóle nie wstaję w nocy na siku. Ja w ogóle chyba jestem kosmitą. Przez całą ciążę-wymiotów brak, ból piersi-brak, problemy ze snem-brak, mdłości-delikatne i bardzo rzadkie, katar-brak, żeby nie sporadyczne kłucia w podbrzuszu, dziwne napady głodu i zawroty głowy przy wstawaniu, to właściwie nie wiedziałabym czym jest ciąża.
Też nie miałam mdłości.
Też nie wstaje w nocy na siku.
Problemów ze snem też nie mam.
Czuje się całkiem normalnie [emoji3]

Nie jesteś sama ;) Piersi nabrzmiały mi w pierwszych tygodniach, pobolewaly też we wczesnych tygodniach, wymiotów zero, mdłości może pare razy, na palcach u jednej ręki mozna policzyć. Jedynie co mi dawało znać że jednak jestem w ciazy to sporadyczne kłucia w brzuchu, ciągniecie więzadeł, zmeczenie i senność. Ale było to w 1 trymestrze, drugi... zaczęłam na L4 wiec nie licząc jelitowki zaczął się bardzo dobrze :) Niskie ciśnienie towarzyszy mi non stop wiec raczej pod katem ciazy na nie nie patrze :) Śpię od początku jak suseł, w nocy nie wstaje na siku. Nie zapeszajac - jestem zadowolona [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze. Miałam sie nie stresować i nie panikować, ale... Kłuje mnie brzuch. Moze nie jest to silny ból, ale ciagly od 2_3h. Zaaplikowalam luteine i leżę. ... Lekko zmartwiona :(
Nie miałam tak wcześniej
Mnie też dziś cały dzień coś klulo, ciąglo i bolało. Ale wierzę... że to normalne jest.

No i brzuch dziś się nie stawial - sukces [emoji6]

Nie miałam tak wcześniej
U mnie też pojawił się ciągły ból po bokach. Głównie podczas chodzenia. Jak leżę jest dużo lepiej. Ale też się tym zmartwilam. Widać tak chyba może się zdarzyć skoro nie jedna z nas o tym pisze. Który masz teraz tydzień? Ja 16+4

Nie miałam tak wcześniej
Mnie w zeszłym tygodniu bolał kilka dni z rzędu praktycznie cały czas. Teraz wiem, że to normalne, ale też się bałam, bardzo. Zawsze w razie wątpliwości lepiej skonsultować się z lekarzem

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry