michasia30
Fanka BB :)
Dziewczyny ja byłam sama samiutka (nie liczę męża No ale on doświadczenia zero) i moja szkoła rodzenia było to forum i dziewczyny które wymieniały się doświadczeniami. Poza tym dużo czytałam... Mnóstwo informacji dotycząc pierwszych chorób, co robić czego nie, co kupować czego nie...
Filmiki z instrukcjami pierwszej pomocy,nawet o tym jak się bawić z maluszkiem. Oczywiście starałam się weryfikować źródła informacji.
Teraz czuje się o niebo pewniejsza ale jednocześnie nadal przerażona.
Życie zweryfikuje wiele rzeczy wiec nie da się zupełnie przygotować. Każde dziecko jest różne.
Jedno jest pewne- nie będę panikować tak jak przy pierwszym dziecku [emoji12]
Jeśli chodź o L4 chodzące to przecież jeśli masz rękę w gipsie nie będziesz cały dzień w domu siedzieć.
Ja również bardzo polecam ciuszki z Tesco,są bardzo dobre jakościowo czego nie mogę powiedzieć o Asdzie na przykład.
Trochę wam zazdroszczę tych zakupów ale ja jeszcze poczekam na płeć. Będę wiedziała co dokupić.
Buziaki
Filmiki z instrukcjami pierwszej pomocy,nawet o tym jak się bawić z maluszkiem. Oczywiście starałam się weryfikować źródła informacji.
Teraz czuje się o niebo pewniejsza ale jednocześnie nadal przerażona.
Życie zweryfikuje wiele rzeczy wiec nie da się zupełnie przygotować. Każde dziecko jest różne.
Jedno jest pewne- nie będę panikować tak jak przy pierwszym dziecku [emoji12]
Jeśli chodź o L4 chodzące to przecież jeśli masz rękę w gipsie nie będziesz cały dzień w domu siedzieć.
Ja również bardzo polecam ciuszki z Tesco,są bardzo dobre jakościowo czego nie mogę powiedzieć o Asdzie na przykład.
Trochę wam zazdroszczę tych zakupów ale ja jeszcze poczekam na płeć. Będę wiedziała co dokupić.
Buziaki