reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Trzymam dziewczyny kciuki za wizyty :)

Pierwszy raz w ciąży jem takie duże śniadanie, dwie kanapki, jogurt naturalny z musli i kawa bezkofeinowa, sama siebie zadziwiam xD

Odnośnie ciuszków, wczoraj weszłam do kik i były cudowne śpiworki i skarpeteczki. Wydaje mi się, że jakościowo też nienajgorsze i cenowo nie odbiega od pepco. Jakbym byłam sama, a nie z B to pewnie bym nakupowała.
Odnośnie zakupów, jak z nosidełkami? Nie ukrywam, że byłoby mi wygodniej wyjsc na zakupy z maleństwem w nosidełku niż tachać że sobą wózek. A może chusta?

Trzymam dziewczyny kciuki za wizyty :)

Pierwszy raz w ciąży jem takie duże śniadanie, dwie kanapki, jogurt naturalny z musli i kawa bezkofeinowa, sama siebie zadziwiam xD

Odnośnie ciuszków, wczoraj weszłam do kik i były cudowne śpiworki i skarpeteczki. Wydaje mi się, że jakościowo też nienajgorsze i cenowo nie odbiega od pepco. Jakbym byłam sama, a nie z B to pewnie bym nakupowała.
Odnośnie zakupów, jak z nosidełkami? Nie ukrywam, że byłoby mi wygodniej wyjsc na zakupy z maleństwem w nosidełku niż tachać że sobą wózek. A może chusta?
Nosidełko jak dziecko już samo siada i siedzi. Wcześniej chusta, też używałam parę razy na początku. Poszukaj w swojej miejscowości jest dużo doradców chustowych

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Też będę kupować chustę na pewno, tylko ja to raczej będę jej używać w domu, na zakupy i tak głównie jeżdżę autem więc maluch będzie w foteliku. Wcześniej miałam Little Frog i teraz pewnie też taka wezmę.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Nosidełko jak dziecko już samo siada i siedzi. Wcześniej chusta, też używałam parę razy na początku. Poszukaj w swojej miejscowości jest dużo doradców chustowych

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie dużo szkół rodzenia ma w ofercie też kursy chustowania. Niby przy przeglądaniu nosidełek widziałam też takie od urodzenia, ale też mnie jakoś nie przekonują. Też zastanawiam się nad zimą, ale chyba pod kurtkę i jedziemy, tym bardziej, że u nas już jakotakich zim nie ma.

reklama
Uff, wyszłam, godzina gadania z położną. Niczego się nie dowiedziałam, bo to był wywiad ze mną, tylko tyle, że na pewno mam tyle wzrostu ile myślałam [emoji23]
Połówkowe 14 września, akurat mieliśmy urlop zaplanowany. Spieszyłam się do pracy, więc o inny termin nie prosiłam, ale chyba zadzwonię i poproszę o datę kilka dni później.

Do góry