10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak w Tesco strasznie drogie. Ja te pajacyki kupilam i sa super ale na przecenieWiększość ubranek Lidia ma naprawdę dobra jakość, zdecydowanie dłużej wytrzymują niż te z pepco.
Z Tesco też lubię ale wolę na promocjach kupować bo są drogie
U nas teraz duże przeceny w Tesco tylko nadal czekam na płećTak w Tesco strasznie drogie. Ja te pajacyki kupilam i sa super ale na przecenie
Faktycznie, też bym nie wzięła chociaż gdyby był inny wzorek... No to może... moze [emoji6]niebardzo jestem zadowolona sama bym nie wzięła [emoji6] wielkie w ogóle beda dobre jak będzie gorąco na dworze [emoji13]
Te pajacyki bardzo ładne [emoji7]Tak w Tesco strasznie drogie. Ja te pajacyki kupilam i sa super ale na przecenie
To sa same spodenki. Komplecik tylko na zdjęciu [emoji16]Dream być może na wiosnę będzie jak znalazł ten komplecik.
Super, że się dobrze czujesz. Jesteś z Wrocławia? W którym szpitalu lezysz?Dzień dobry
Dziś czuje się już świetnie
Miałam nadzieję, że opuszcze szpital jeszcze dziś - niestety dopiero jutro...
OleśnicaSuper, że się dobrze czujesz. Jesteś z Wrocławia? W którym szpitalu lezysz?