reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@OLA1990 ja miałam w pierwszej ciąży taką cukrzycę o jakiej piszesz, dieta ostra na maxa (udało się bez insuliny) ale chodziłam głodna, zmęczona i sfrustrowana. Co posiłek to jakiś wysiłek fizyczny, że by cukry spalić do do końca 7 miesiąca jeździłam na rowerze, a do końca ciąży ćwiczyłam na orbitreku, było strasznie ciężko - ale na pewno warto. Znam dziewczyny, które miały cukrzycę w I ciąży, a w II już nie. Może i Tobie się uda - mnie niestety już nie :( Od niedzieli jestem na diecie, a cukry na czczo cały czas za wysokie.

reklama
Aaniaa niestety nie. Ja miałm cc wiec mnie polozne nie były mmo potrzebne jakos bardzo.
Dziewczyny znowu z rana mam.śluz podbrudzony... nie ma żywej krwi tylko tak jakby sie coś oczyszczało, ale moze dlatego ze biore duphaston.

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny :) ja mam takie pytanie mialam objawy ciazowe jeszcze przed niby spodziewanym okresem a teraz wszystko ustalo procz bolu piersi strasznego a tak to nic..
Zaczynam sie bac ze cos jest nie tak juz nie moge sie doczekac az pojde do lekarza

Dziewczyny :) ja mam takie pytanie mialam objawy ciazowe jeszcze przed niby spodziewanym okresem a teraz wszystko ustalo procz bolu piersi strasznego a tak to nic..
Zaczynam sie bac ze cos jest nie tak juz nie moge sie doczekac az pojde do lekarza
Ktoras z Pan tak miala bo ja zaczynam chyba swirowac przed wizyta ze cos jest nie tak a to moja pierwsza ciaza i nie wiem czego sie spodziewac

Aaniaa niestety nie. Ja miałm cc wiec mnie polozne nie były mmo potrzebne jakos bardzo.
Dziewczyny znowu z rana mam.śluz podbrudzony... nie ma żywej krwi tylko tak jakby sie coś oczyszczało, ale moze dlatego ze biore duphaston.

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
No tak raczej przy cesarce położna się nie przyda, ale dzięki za odpowiedz :-)
Musimy przestać się zamartwiać, ja również miałam dziś jakiś dziwny śluz jakiś taki lekko różowy ale mam nadzieje iż to nic złego i nasze fasolki miewają się dobrze!!!

Dziewczyny mam pytanie? Do tej pory czułam się dobrze nie licząc okropnych i uciążliwych mdłości, ale wczoraj zaczęło mi bąbelkować w brzuchu jak przed okresem i stałam się jakaś podenerwowana. Czy to jest normalne, czuję się jak bym miała dostać okresu. Jest to moja 3 ciąża i zamiast być bardziej doświadczoną ja mam przed sobą wielką czarną dziurę!

Ja jestem w 3 ciąży i też zaczynam świrować to pewnie dla tego iż martwimy się aby wszystko było dobrze. Najlepiej udaj się do lekarza ale jeżeli nic Ci nie dolega to przecież dobrze. Nie każda kobieta ma typowe objawy ciążowe ja na przykład w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów ciążowych oprócz właśnie bolesnych piersi i w sumie to cała ciąża upłynęła mi tak jak by jej nie było, jedynie brzuszek się powiększał :-)

Dziewczyny mam pytanie? Do tej pory czułam się dobrze nie licząc okropnych i uciążliwych mdłości, ale wczoraj zaczęło mi bąbelkować w brzuchu jak przed okresem i stałam się jakaś podenerwowana. Czy to jest normalne, czuję się jak bym miała dostać okresu. Jest to moja 3 ciąża i zamiast być bardziej doświadczoną ja mam przed sobą wielką czarną dziurę!

Może to marna pociecha ale ja tez już mam dziecko i ta ciąża jest kompletnie inna niż poprzednia. W pierwszej nie miałam żadnych, zupełnie zadnych objawów a teraz nie dość ze permanentne zmęczenie to jeszcze mdłości i problemy z żołądkiem. O nie tez mam bulgotanie. Teraz już może nie tak bardzo odczuwam ale tez mnie bolał brzuch jak przed okresem. Wiec jak widzisz wyglada ma to ze każda ciąża jest inna i nie masz się czym niepotrzebnie przejmować...
Mówiąc nie potrzebnie mówię o rzeczach które mieszczą się w ramach prawidłowej ciąży.... [emoji6]

Pozdrawiam.

reklama
Do góry