reklama
weroni2018
Zaangażowana w BB
Właśnie odczytałam wyniki bety, w poniedziałek wynosiła 420 a dziś już jest 982 [emoji173]️ Skaczę ze szczęścia! [emoji173]️[emoji4]
Pieknie! :-) gratuluje :-)!!!
weroni2018
Zaangażowana w BB
Powiedzcie mi dziewczyny od kiedy planujecie isc na L4? Pracujecie na 3zmiany może?
Parkolka
Fanka BB :)
weroni, ja już jestem na zwolnieniu, a to dlatego, że pracowałam na produkcji przy maszynie w ruchu, 8 h na stojąco, a i babrzeć w chemii mi się zdarzało więc wolałam dmuchać na zimne.
Jeżeli masz zaświadczenie o ciąży to pracodawca MUSI przenieść Cię na prace chociażby 2 zmianową. Takie przepisy, że kobieta ciężarna nie może pracować w godzinach nocnych.
Jeżeli masz zaświadczenie o ciąży to pracodawca MUSI przenieść Cię na prace chociażby 2 zmianową. Takie przepisy, że kobieta ciężarna nie może pracować w godzinach nocnych.
weroni2018
Zaangażowana w BB
A w ktorym tygodniu jestes?weroni, ja już jestem na zwolnieniu, a to dlatego, że pracowałam na produkcji przy maszynie w ruchu, 8 h na stojąco, a i babrzeć w chemii mi się zdarzało więc wolałam dmuchać na zimne.
Agi.aguullka
Ja mam typowo ciążową cukrzycę. Znika zaraz po porodzie. Uciążliwa jak nie wiem i niestety niebezpieczna w ciąży.
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Noo wyobrazam sobie! W takim razie trzymam kciuki za idealne cukry
Parkolka
A w ktorym tygodniu jestes?
5 tydzień
Kate.0oo
Kochana ja w ciąży to już chyba brałam wszystko co mogłam. Clexane, acard, duphaston + luteina, encorton, euthyrox, relanium, wit d3, nospa forte, magnez, wit c. Potem leki na skurcze jeszcze doszły.
Ale to tylko przy pierwszej szczęśliwej ciąży. W drugiej już tylko euhyrox, duphaston+luteina, wit d3, wit c, magnez i nospa. I tez wszystko dobrze się skończyło. Tym razem tobie też na pewno się uda [emoji5][emoji106]
reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ja na zwolnieniu od początku maja.Powiedzcie mi dziewczyny od kiedy planujecie isc na L4? Pracujecie na 3zmiany może?
Jestem teraz w 7 tyg.