reklama
marta64
Fanka BB :)
To Ty prawdziwa zakupoholiczka, ja to narazie czaje się i malutkie pierdoly brałamReplika Zara z metkami nawet ta kartonowa za 16 zł
Mam od ich całe mnóstwo zabawek Lamaze,akcesoria Skip Hop, nawet nosidło Ergobaby
Wszystko minimum 2 razy taniej, jakością nieodbiegające od tych w polskich sklepach.
A niektóre bluzeczki to nawet lepsze niż w Zarze
I skarpetki o których już wspominałam są bezkonkurencyjne
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
mamaincogito
Zostałam nią jak się okazało ile kasy wyrzucam na ciuchy w polskich sklepachTo Ty prawdziwa zakupoholiczka, ja to narazie czaje się i malutkie pierdoly brałam
tita82
Ania gdyby było coś nie tak, to by Ci powiedziała.
Ja z ali mam bluzkę dla młodego, którą zamówiła mi koleżanka i średnia jakość jej niestety. Ale podglądam na fb aliexpress to fajne perełki luzie wynajdują. Ale czas oczekiwania to ok 30 dni. Ostatnio byłam w zarze i widziałam fajne sukieneczki za około 25zł.
Ja z ali mam bluzkę dla młodego, którą zamówiła mi koleżanka i średnia jakość jej niestety. Ale podglądam na fb aliexpress to fajne perełki luzie wynajdują. Ale czas oczekiwania to ok 30 dni. Ostatnio byłam w zarze i widziałam fajne sukieneczki za około 25zł.
marta64
No właśnie ja zamówiłam parę sukienek dla młodszej, jakość taka sobie, jedna tylko taka "mocniejsza". Na dodatek mimo że brałam Rozmiar większy nóż u nas to są takie bardzo na styk. Zamówiłam zegarek fakt za grosze to źle działa, za wolno mimo że baterie wymienialam. No i tak chyba nie nadaje się do zakupów tam ;-) jakoś pechowo mi to idzieAnia gdyby było coś nie tak, to by Ci powiedziała.
aaniaa1983
Aktywna w BB
A tak nawiązując do ubranek to ja właśnie odprężam się i zapominam o bożym świecie szyjąc własne ciuszki dla maluszka. Tak mnie teraz natchnęło iż zakupiłam sobie maszynę i tworzę i jeżeli mogę się pochwalić o to kilka rzeczy które już uszyłam. hmm najpierw muszę rozgryźć jak dodać zdjęcie ;-)
Koniecznie dodaj [emoji6]A tak nawiązując do ubranek to ja właśnie odprężam się i zapominam o bożym świecie szyjąc własne ciuszki dla maluszka. Tak mnie teraz natchnęło iż zakupiłam sobie maszynę i tworzę i jeżeli mogę się pochwalić o to kilka rzeczy które już uszyłam. hmm najpierw muszę rozgryźć jak dodać zdjęcie ;-)
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
mamaincogito
USG między 21-24 tc
reklama
Agi.aguullka
Dziewczyny a nie boicie sie tego ALI ? mnie chinskie rzeczy zawsze kojarzyly sie z totalna tandeta. Nawet jak u nas sa w sklepach chinskie ciuchy czy inne artykuly, to wydaje mi sie ze sa przebadane wedlug norm europejskich itd. chociazby na zawartosc rakotworczych substancji, farby w materialach itd.. a tak zamawiajac bezposrednio z Chin nikt tego nie kontroluje!
Tyle jest filmow dokumentalnych nt. wykorzystywania dzieci do pracy w chinskich fabrykach, oraz o szkodliwych, rakotworczych rzekach odpadow z fabryk!
Pomimo tego, ze jest tam wiele pieknych podrobek, wole kupic chyba ciuch z lumpeksu niz ryzykowac.
Tyle jest filmow dokumentalnych nt. wykorzystywania dzieci do pracy w chinskich fabrykach, oraz o szkodliwych, rakotworczych rzekach odpadow z fabryk!
Pomimo tego, ze jest tam wiele pieknych podrobek, wole kupic chyba ciuch z lumpeksu niz ryzykowac.