reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Ale dobrze się czujecie?

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
A tak średnio, w ogóle od początku nie czułam się najlepiej, ale nie lubię narzekać, wolę myśleć pozytywnie i oddalać od siebie wszystkie złe myśli. Muszę się przyznać iż strasznie boje się tego U.S.G połówkowego zwłaszcza iż doktorka po U.S.G w swoim gabinecie tak prawie nachalnie kazała mi zrobić to U.S.G połówkowe. Boje się iż zobaczyła coś o czym nie chciała mi powiedzieć, ale oby to były tylko moje wymysły!!!

Tylko kilka z perełek jakie zamówiłam.

Komplet mama i córka za 70 zł, materiał super! Noszą się świetnie!

.
1500290929-aaaaaa.jpeg

Kurtka replika Next za 25 zł. Super wiatrówka na wiosnę/lato/wczesną jesień. Teraz poluje na ich zimowa parkę

1500290954-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Replika Zara z metkami nawet ta kartonowa za 16 zł
1500291118-aaaaaa.jpeg

Mam od ich całe mnóstwo zabawek Lamaze,akcesoria Skip Hop, nawet nosidło Ergobaby ;)
Wszystko minimum 2 razy taniej, jakością nieodbiegające od tych w polskich sklepach.
A niektóre bluzeczki to nawet lepsze niż w Zarze ;)
I skarpetki o których już wspominałam są bezkonkurencyjne

A tak średnio, w ogóle od początku nie czułam się najlepiej, ale nie lubię narzekać, wolę myśleć pozytywnie i oddalać od siebie wszystkie złe myśli. Muszę się przyznać iż strasznie boje się tego U.S.G połówkowego zwłaszcza iż doktorka po U.S.G w swoim gabinecie tak prawie nachalnie kazała mi zrobić to U.S.G połówkowe. Boje się iż zobaczyła coś o czym nie chciała mi powiedzieć, ale oby to były tylko moje wymysły!!!
Hmm chyba wszystkie robimy usg połówkowe wiec to nic dziwnego ze Cię namawiala podziwiam ze umiesz odgonic zle myśli. Zobaczysz bedzie w porządku!

Tylko kilka z perełek jakie zamówiłam.

Komplet mama i córka za 70 zł, materiał super! Noszą się świetnie!

.
1500290929-aaaaaa.jpeg

Kurtka replika Next za 25 zł. Super wiatrówka na wiosnę/lato/wczesną jesień. Teraz poluje na ich zimowa parkę

1500290954-aaaaaa.jpeg

Lee ja sie napalilam ze może beda miec wanienke której szukam bezowocnie i dupa

USG połówkowe jest nawet ważniejsze niż to pierwsze w 11-14 tc ;)
O ile to pierwsze jest nawet nieobowiązkowe o tyle połówkowe już tak, więc nic nadzwyczajnego :) wszystko będzie dobrze.

Lee ja sie napalilam ze może beda miec wanienke której szukasz bezowocnie i dupa

Pewnie będą mieć, ale ja nie szukałam akurat dużych gabarytów.
Ludzie stamtad nawet wózki zamawiają, ale to już trzeba ogarniać cło i VAT ;) ja zamawiam do max 15$ :D bo mi się nie chce bawić w te dodatkowe opłaty

reklama
Do góry