reklama
marta64
Fanka BB :)
Witaj :-)Hej dziewczyny, mam termin na 26 stycznia i nie dawno mi się przypomnialo o tym forum troche was czytam ale straaaasznie dużo piszecie, więc nadrobienie wszystkich wpisów nie jest łatwe :-)
W środę miałam prenatalne, pomiary wyszły ok. Lekarz nie zalecił wiecej badań pod tym kontem, ale porozmawiam jeszcze z moim lekarzem prowadzącym co o tym myśli, bo mam 31 lat i trochę fazuje na 80 % będzie synek. Mam już prawie 5 letnia córeczkę :-)
Ponadto jestem z Wrocławia, a wizyta kontrolna będzie 18 lipca :-)
Piszecie o wózkach, mi została po córce spacerówka McLarena techno xt - która wielbie. Planuję nią jeździć już w okolicach maja-czerwca bo ona rozkłada się na plasko, a na zimę kupię jakąś małą, lekka gondole. Poprzednio miałam wózek 3w1 i sprzedałam go po pół roku, córka nie lubiła w ogóle jeździć w gondoli, a do tego był mega duży i ciężki.
Tak więc plany, planami a dziecko i tak zweryfikuje po swojemu
Funia90
Gratulacje wczorajszym wizytujacym[emoji4]
@Kejka powodzenia dzis na wizycie[emoji5]
@paprotna wiatj[emoji4]
@mamaincogito a co to za wozek co 9 kg wazyl?[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@paprotna wiatj[emoji4]
mamaincogito
Bugaboo CameleonGratulacje wczorajszym wizytujacym[emoji4]
@paprotna wiatj[emoji4]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Funia90
@mamaincogito aaa to wiem ,ktory to jest[emoji4]
Ja poki co stawiam na quinny mood,ale zobacze,wczesniej podobal mi sie tez mima xari ale juz zmienilam zdanie[emoji4]
Ja poki co stawiam na quinny mood,ale zobacze,wczesniej podobal mi sie tez mima xari ale juz zmienilam zdanie[emoji4]
xssenia
Masz lezec i tyle. Nie czytac internetow! Zasklepi sie. Ja mialam spory kawal odklejony. A dwa tygodnie pozniej ani sladu po nim. Wszystko doszlo do siebie. Ale trzeba lezec. Lekarze raz mowia tak raz inaczej. Ja posluchalam mojego i wszystko sie naprawilo.Zaczęłam czytać o tej owodni i już się zeschizowałam. Myślałam, że to nie jest takie poważne, ale serio przyłoże się do leżenia, bo się boję pęknięcia błon plodowych czy coś...sama nie wiem czym grozi to odklejenie niby lekarze uspokajają, ale ehh
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Agi.aguullka
Witajcie dzeiwczyny w weekend! Uh ! Wreszcie troche wolnego. Ja mega pozytywnie nastawion. - 0.5kg na wadze od oatatniego tyg :-) ale to nic zlego bo ja mam zapas zrobiony wiec jeszcze lepiej! Od poczatku -3.5kg. Najepsze jest to ze juz nie wymiotuje, jem to samo a waga idzie w dol :-)
Widze ze juz temat zakupow powstal. Moze stworzyc osobny watek ?
My w planach dzisiaj pozegnalny grill znajonych bo wracaja do Polski.
A jutro zalezy od pogody. Jak bedzie pogoda to baseny standardowo.
Mego weekendu!
Widze ze juz temat zakupow powstal. Moze stworzyc osobny watek ?
My w planach dzisiaj pozegnalny grill znajonych bo wracaja do Polski.
A jutro zalezy od pogody. Jak bedzie pogoda to baseny standardowo.
Mego weekendu!
mamaincogito
U nas dziś leje wybierzemy się po drzemce do sali zabaw, bo w domu idzie oszaleć z tym małym Owsikiem
Zaraz wstawiam sernik do piekarnika, jutro zabieram się za pakowanie i w poniedziałek jadę z córką do rodziców za dwa tygodnie, M dojedzie do nas w piątek
Zaraz wstawiam sernik do piekarnika, jutro zabieram się za pakowanie i w poniedziałek jadę z córką do rodziców za dwa tygodnie, M dojedzie do nas w piątek
reklama
Agi.aguullka
Jak pogoda idzie od nas w wasza strone to niestety tak bedzie przez najblizsze kilka dni. U nas dzisia dopiero bez opadow i 24 st.a od jutra 30-34 i przelotne burze do piatku.