reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Powiem Ci ze jestem zachwycona adapterem I ze dolny pas przechodzi mi miedzy nogami a nie przez srodek brzucha. Komfort niesamowity! Mysle ze warto poczutac czy ma atesty bezpieczenstwa itp. Ja akurat odkupilam od kolezanki ktora przywiozla go z Polski I dala za niego prawie 200 zl - cena wydaje sie przesadzona ale nawet nie wiedzialam ze mozna kupic tansze. Sprawdz czy maja atesty I moze innych uzytkowanikow opinie
A powiedz czy nie ciśnie Cie w kroczu? Bo jak tam jest to miejsce w które wpina sie pas, zeby przechodził dołem - tak sie zastanawiam. Mam dylemat bo w sumie ten adapter jest tylko na czas ciazy i najchętniej kupiłabym jakiś lepszy ale używany taniej.

reklama
@marta64 na Ceneo ma bardzo pozytywne opinie i właśnie ktoś pisal ze jest lekki. Bardzo dużo osob pisze, ze ma super kola na kazda powierzchnię co dla nas zimą jest ważne...wydaje mi się ze moi sąsiedzi taki mają nawet chyba kolor ten sam co chce [emoji16]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Znalazłam wózek
emoji16.png
spokojnie narazie nie kupuję
emoji13.png
1500093513-aaaaaa.png

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
emoji813.png

Też go oglądałam, uwielbiam takie kolory <3 I wydaje mi się, że jest bardzo funkcjonalny. O kółkach dużo dobrego słyszałam- pdoobno jedną ręką nawet dobrze się prowadzi :)

Ale chyba jednak zdecydujemy sie na 2w1 Adamex Barletta, znajoma ma i też sobie bardzo chwali:
adamex-barletta-new-wozek-wielofunkcyjny-b04-72625-63119f59.jpg

Załączniki

• adamex-barletta-new-wozek-wielofunkcyjny-b04-72625-63119f59.jpg
    adamex-barletta-new-wozek-wielofunkcyjny-b04-72625-63119f59.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 336
@piorko śliczny ale dużo jasnego co mnie przeraza szczególnie zimą niech sadza na to spadnie i katastrofa... @mamaincogito to muszę tak ogarnąć żeby mi wchodził do wozkarni ...

On waży ponad 14 kg, to trochę masakra jak dodasz dziecko...

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój ważył z dzieckiem ok 19 kilo :D Ale mieliśmy super amory i kółka i nie męczyłam się wcale go prowadząc. . Po moim starszym miała go jeszcze dwojka dzieci, a potem wrócił do mnie dla drugiego syna i jeszcze dałam go koleżance dla jej dziecka :D Niestety firmy kompletnie nie pamiętam,ale był to naprawdę solidny wóz. To zależy chyba wiele właśnie od kółek i od tego, jak się wózek prowadzi. W jednych waga jest podobna,a w prowadzeniu są masakrycznie ciężkie :)

Riko nano fox grey kolor

Ładny :). Powiem Wam, ze zaczęłam sie wkręcać w jakieś filmiki na YouTube np. z najfajniejszymi gadżetami w trakcie ciazy i dowiaduje sie ile mi potrzeba :p. Poduchę i adapter juz chce mieć. Nie wiem co to bedzie jak zaczne szukać cos dla malucha ;).
Dream mi sie tez podobają szarości. Jak sie potwierdzi w przyszłym tygodniu płeć po Nifty to zaczne sie rozglądać za pościelą właśnie z szarym i jakimś dodatkowym pudrowy kolorem :). I girlandy sa takie fajne :). I wózki, łóżeczka...oszaleje :D.

Ładny :). Powiem Wam, ze zaczęłam sie wkręcać w jakieś filmiki na YouTube np. z najfajniejszymi gadżetami w trakcie ciazy i dowiaduje sie ile mi potrzeba :p. Poduchę i adapter juz chce mieć. Nie wiem co to bedzie jak zaczne szukać cos dla malucha ;).
Dream mi sie tez podobają szarości. Jak sie potwierdzi w przyszłym tygodniu płeć po Nifty to zaczne sie rozglądać za pościelą właśnie z szarym i jakimś dodatkowym pudrowy kolorem :). I girlandy sa takie fajne :). I wózki, łóżeczka...oszaleje :D.
Też mam taki szał a mąż też ma szał skąd kasę weźmie [emoji16]

reklama
Mój ważył z dzieckiem ok 19 kilo :D Ale mieliśmy super amory i kółka i nie męczyłam się wcale go prowadząc. . Po moim starszym miała go jeszcze dwojka dzieci, a potem wrócił do mnie dla drugiego syna i jeszcze dałam go koleżance dla jej dziecka :D Niestety firmy kompletnie nie pamiętam,ale był to naprawdę solidny wóz. To zależy chyba wiele właśnie od kółek i od tego, jak się wózek prowadzi. W jednych waga jest podobna,a w prowadzeniu są masakrycznie ciężkie :)
Myślę tu bardziej o tych, które muszą go wtaszczyc po schodach :)
Też mam wózek, który prowadzi się jedną ręką, bardzo zwinny, mogę nim kółka za pętle bezpieczeństwa przy rączce kręcić (córka uwielbia ;) ), ale do tego waży 9 kg. Więc nawet obecnie, z dwulatka wagi piórkowej (11 kg), waży te 20 :) i w sumie dopiero od niedawna go wciągam po schodach do domu, bo wcześniej to normalnie podnosilam i wnosilam

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry