kass.es
Fanka BB :)
Jeśli to na dole lub pod pępkiem czujesz to napewno dzidziol [emoji6]
U mnie głownie pod pępkiem czuje bąbelki i rybkę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli to na dole lub pod pępkiem czujesz to napewno dzidziol [emoji6]
U mnie głownie pod pępkiem czuje bąbelki i rybkęA po wczorajszych słowach lekarza ktory powiedział mi że ze względu na moja sylwetkę szybciej poczuje ruchy - tłumacze sobie ze to poczateczek ruchów Dzidzi. [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko kurczę leżę już trochę i poprawa jest jedynie w tym ze nie ma świeżej krwi. Zasklepic nic tam się nie zaklepilo. Dobrze, że M ma teraz dwa tygodnie urlopu, to będzie mi łatwiej. W sumie nie spytalam lekarki, ze taki stan moze się utrzymać do 16tc a potem powinno ale niestety nie musi być lepiej?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
A ja cos rozdrażniona jestem...Boli mnie brzuch i miałam biegunkę...Jutro bedzie lepiej.
Zastanawiam sie nad kupnem poduszki do spania dla ciężarnych. I teraz nie wiem czy c czy u? Czy firmowa czy jakaś zwykła? Doradzicie?
No i jeszcze adapter do pasów w samochodzie. Juz teraz często trzymam ręka pas bo mnie ciśnie to co bedzie dalej. Na pewno kupie i tu tez sie zastanawiam czy warto kupić firmowy (sa grubo za ponad 100zl) czy jakiś tańszy (za 80 zł). Macie jakieś doświadczenia?
A ja cos rozdrażniona jestem...Boli mnie brzuch i miałam biegunkę...Jutro bedzie lepiej.
Zastanawiam sie nad kupnem poduszki do spania dla ciężarnych. I teraz nie wiem czy c czy u? Czy firmowa czy jakaś zwykła? Doradzicie?
No i jeszcze adapter do pasów w samochodzie. Juz teraz często trzymam ręka pas bo mnie ciśnie to co bedzie dalej. Na pewno kupie i tu tez sie zastanawiam czy warto kupić firmowy (sa grubo za ponad 100zl) czy jakiś tańszy (za 80 zł). Macie jakieś doświadczenia?