reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Boję się zimy jeśli chodzi o garderobę w żadne spodnie dawno się nie mieszczę, nie wiem jak będzie z sweterkami i bluzami, ale pewnie wszystko się będzie na pępku kończyło...kozaki mam na obcasie, kurtkę wątpię, że dopnę...katastrofa, a w koszulach to by mi guziki wyprysnęły :D

Boję się zimy jeśli chodzi o garderobę w żadne spodnie dawno się nie mieszczę, nie wiem jak będzie z sweterkami i bluzami, ale pewnie wszystko się będzie na pępku kończyło...kozaki mam na obcasie, kurtkę wątpię, że dopnę...katastrofa, a w koszulach to by mi guziki wyprysnęły :D
Ja mam kurtkę trapezowa więc może jakoś uda mi się przezimowac :)
Buty planuje kupić te emo czy emu :D
A sweterki...no coś się kupi :D

Ja jestem 60 dag na plusie, od początku ciąży i bardzo mnie to cieszy, że jeszcze nie tyje. Mam dobra przemianę materii bo zawsze mogłam opychać się fastfoodami, słodyczami a nigdy nie przekroczyłam wagi 47/48 kg. Teraz też kupuje jeszcze ubrania w rozmiarze 34/36 i obiecałam sobie że żadnych ciążówek (procz jeansów) nie bede kupować. Mam nadzieje ze mi sie to uda [emoji16]
A ja dziś jestem pierwszy dzień na zwolnieniu i co? I kaszana... kroiłam kurczaka i czułam, że coś mi się dzieje... i jak mnie zmulilo tak myślałam ze puszczę pawia na to mięso! Pokroiłam szybko i wskoczyłam do łóżka bo myslalam ze padnę. :/ I tak leżę i leżę i cały czas mnie mdli.... czyżby u mnie było na odwrót ? 1 trymestr bajeczny a 2 masakra? [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Spodnie ciążowe są spoko, pasy są wysokie to spokojnie na brzuszek naciągniesz.
Ja kupiłam z córką płaszcz XL i mam nadzieję, że w nim obskocze, bo kupować nie zamierzam specjalnie. Najwyżej wezmę od mamy jej płaszcz, ma taki oversize.
Na jesień mam płaszcz z Mango, trapezowy. Kupiony... 5 lat temu :D ale już wtedy śmiałam się, se mogę w nim z bliźniakami chodzić, to akurat dwie ciąże obskocze.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spodnie ciążowe są spoko, pasy są wysokie to spokojnie na brzuszek naciągniesz.
Ja kupiłam z córką płaszcz XL i mam nadzieję, że w nim obskocze, bo kupować nie zamierzam specjalnie. Najwyżej wezmę od mamy jej płaszcz, ma taki oversize.
Na jesień mam płaszcz z Mango, trapezowy. Kupiony... 5 lat temu :D ale już wtedy śmiałam się, se mogę w nim z bliźniakami chodzić, to akurat dwie ciąże obskocze.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kurde fajnie a u mnie kicha

Ja jestem 60 dag na plusie, od początku ciąży i bardzo mnie to cieszy, że jeszcze nie tyje. Mam dobra przemianę materii bo zawsze mogłam opychać się fastfoodami, słodyczami a nigdy nie przekroczyłam wagi 47/48 kg. Teraz też kupuje jeszcze ubrania w rozmiarze 34/36 i obiecałam sobie że żadnych ciążówek (procz jeansów) nie bede kupować. Mam nadzieje ze mi sie to uda [emoji16]
A ja dziś jestem pierwszy dzień na zwolnieniu i co? I kaszana... kroiłam kurczaka i czułam, że coś mi się dzieje... i jak mnie zmulilo tak myślałam ze puszczę pawia na to mięso! Pokroiłam szybko i wskoczyłam do łóżka bo myslalam ze padnę. :/ I tak leżę i leżę i cały czas mnie mdli.... czyżby u mnie było na odwrót ? 1 trymestr bajeczny a 2 masakra? [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Biedna :* ja nie widzę różnicy jeden i drugi trymestr kaszana :D Ty Kochana jesteś szczypiorek

Nawet o zimie myśleć nie chcę, w zeszłą ciąże zimą 2 kurtki przerobiłam tak mi brzuch wywaliło :) Buty mam jakieś na płaskim to oblecę :) Sporo ciuchów dostałam od szwagierki która miała takie luźniejsze bluzki to mam nadzieję że będą ok. Spodnie kupiłam na allegro.

reklama
Do góry