reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Dokładnie taka jest moja teściowa. A jak ryczałam że rzygam i leże jak trup to gadała że a ona to rzygała i pracowała. :crazy:

Moja prawie teściowa też jest bohaterka. Opowiada mi jak to rzygała, pracowała, przez pole pod górę maszerowała rzygając po drodze, żeby odebrać starsze dziecko od opiekunki.
Więc jak słyszy, że źle się czuję to mówi, przecież nie wymiotujesz, to o co ci chodzi?
A jak mówię, że nie mogę spać, to mi dowala, że ona od lat śpi po 4 godz i jest ok, więc co ja marudzę.
Dodam, że ta moja prawie teściowa jest jednocześnie moją szefową... zmywam się z tej pracy zaraz po macierzyńskim.

Dreams fantastyczne wiadomości!!!
Annie kolejna babeczka w naszym gronie!
Kejka chyba odpoczynek by Ci się przydał, jakaś odskocznia od codzienności.
Mnie dzisiaj coś podbrzusze pobolewa kłuje z jednej strony, w sumie nigdy tak nie miałam :/ Jeszcze tylko tydzień i 4 tygodniowy urlop.

U mnie też urlop za tydzień, ale tylko tygodniowy, więcej wolnego na raz wziąć nie mogę.
4 tygodnie! Szczęściara! [emoji846]

Dreams fantastyczne wiadomości!!!
Annie kolejna babeczka w naszym gronie!
Kejka chyba odpoczynek by Ci się przydał, jakaś odskocznia od codzienności.
Mnie dzisiaj coś podbrzusze pobolewa kłuje z jednej strony, w sumie nigdy tak nie miałam :/ Jeszcze tylko tydzień i 4 tygodniowy urlop.
ja mam to samo wczoraj wieczór i w nocy i rano kłucie w lewym boku!

Moja prawie teściowa też jest bohaterka. Opowiada mi jak to rzygała, pracowała, przez pole pod górę maszerowała rzygając po drodze, żeby odebrać starsze dziecko od opiekunki.
Więc jak słyszy, że źle się czuję to mówi, przecież nie wymiotujesz, to o co ci chodzi?
A jak mówię, że nie mogę spać, to mi dowala, że ona od lat śpi po 4 godz i jest ok, więc co ja marudzę.
Dodam, że ta moja prawie teściowa jest jednocześnie moją szefową... zmywam się z tej pracy zaraz po macierzyńskim.
Z rodziną to na zdjęciach a nie interesy :p

reklama
Do góry